Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Ramazan Bayramınız kutlu olsun

Ramazan Bayramı, 2 Mayıs Pazartesi günü başlıyor. Milas’ta ise bayram namazı pazartesi gün saat 6.44’te kılınacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü ise, bayramda Milas’ın sağanak yağış etkisine gireceği tahminini açıkladı.

Ramazan Bayramınız kutlu olsun

Bereket ve yardımlaşmanın simgesi Ramazan ayının sona ermesiyle bayram kutlanacak. 2 Mayıs Pazartesi günü başlayacak olan Ramazan Bayramı, tüm dünyada müslümanlarca kutlanacak. Milas’ta Ramazan Bayramı namazı ise, saat 6.44’te tüm camilerde kılınacak.

Ramazan Bayramı dolayısıyla Milas’ta protokol üyeleri ve vatandaşların katılımıyla bayramlaşma töreni gerçekleştirilecek. 2 Mayıs Pazartesi günü, saat 11.00’de ilk olarak Milas Belediye Toplantı ve Düğün Salonu’nda bayramlaşma programı gerçekleştirilecek. Daha sonra bayramda da görev başında olan emniyet, jandarma, itfaiye, sağlık ekipleri ile M. Önol Karadeveci Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü  personeli ve öğrencileri ziyaret edilecek.

 

BAYRAMDA HAVA NASIL OLACAK?
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tahminlerine göre; Milas’ta bayramın birinci günü ile ikinci günü sağanak yağış etkili olacak. Aynı zamanda hava, 3-4 derece soğuyacak. Sıcaklık, çarşamba gününden itibaren mevsim normallerine dönecek.

 

PROTOKOLDEN BAYRAM MESAJLARI

Ramazan Bayramı ve 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı dolayısıyla Milas ve Muğla’da görev yapan protokol üyeleri birer mesaj yayınladı. Protokol üyelerinin mesajlarından satır başları şöyle:

Muğla Valisi Orhan Tavlı: “Koronavirüs salgını nedeniyle ailemizden, sevdiklerimizden uzak geçirdiğimiz bayramların ardından bu bayramda büyüklerimizi ziyaret ederek onların hayır duasını almalı, küçüklerimize sevgi ve şefkatle yaklaşarak onların bayramlarını en iyi ve en mutlu şekilde geçirmelerini sağlamalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle, Muğlalı hemşehrilerimizin, aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı'nı en içten duygularımla kutluyor, sağlıklı ve mutlu bir bayram geçirmenizi temenni ediyor, selam ve saygılarımı sunuyorum.”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün: “Bayramlar, tüm aileyi bir araya getiren, özellikle çocukların sevindirildiği, dargınların barıştığı, gelenek ve göreneklerle kutlanan özel günlerimizdir. Tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı’nı kutluyor, herkese mutlu, huzurlu, sağlık ve barış dolu bir bayram diliyorum.”

 

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat: “Mübarek Ramazan ayının manevi iklimini Milas’ta birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma içerisinde yaşadık. Bayramlar, insanların birbiriyle kaynaştığı, beraberlik duygularının pekiştiği, hoşgörünün güzel örneklerinin sergilendiği çok özel günlerdir. Ramazan Bayramı, milletçe sahip olduğumuz dostluk, kardeşlik, sosyal dayanışma ve yardımlaşma gibi duyguların yoğun olarak yaşandığı, halkımızı birbirine bağlayan coşku ve sevinç günleridir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı’nı kutluyor, saygılarımı sunuyorum.”

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık