Milas Belediye Spor midi kız voleybol takımı çalışmaları devam ediyor

​​​​​​​Milas Belediye Spor midi kız voleybol takımı sporcuları, önümüzdeki günlerde başlayacak olan Muğla mahalli midi kız voleybol müsabakaları öncesinde çalışmalarına emekli eğitimci Eşref Mete hocanın nezaretinde Milas Belediye Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda devam ediyor.

Milas Belediye Spor midi kız voleybol takımı çalışmaları devam ediyor
  • 24 February 2023, Friday 11:16

Türkiye’yi yasa boğan deprem felaketi nedeniyle liglere ara veren bayanlar voleybol takımları önümüzdeki günlerde Türkiye Voleybol Federasyonu’nun izni ile mart ayı başında midi kızlar liginde yer alacak.

Milas Belediye Spor midi kız voleybol takımını kurulduğu günden beri çalıştıran voleybolun duayen isimlerinden Eşref Mete, midi kız takımının çalışmaları hakkında şu bilgileri verdi;

“Milas Belediye Spor Kulübü midi kızlar takımı 100 sporcusu ile her kategoride çalışmalarına devam etmektedir. Muğla Kadınlar Voleybol Liginde aldığı başarılı sonuçlarla iyi bir ivme kazanan takımlarımıza her geçen gün ilgi alaka büyümektedir. Milas Belediye Spor midi kızlar voleybol takımı olarak hedefimiz Türk voleyboluna elit ve yetenekli sporcular kazandırmak. Midi kızlarımız antrenmanlarına aksatmadan devam ediyorlar. Bu çalışmaların karşılığını mutlak alacaklardır. Midi kız voleybol takımımızın çalışmalarından, çocuklarını kulübümüze gönderen aile bireylerinden çok memnunuz.”

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık