Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Milas Belediyesi ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında

​​​​​​​Milas Belediyesi ve Milas Bakkallar ve Bayiler Odası iş birliğiyle ihtiyaç sahibi vatandaşların mahalle bakkallarına olan belirli miktardaki veresiye borçları ödeniyor.

Milas Belediyesi ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında
  • 01 October 2021, Friday 16:28

İlk aşamada Milas Bakkallar ve Bayiler Odası’na kayıtlı 450 bakkaldan kura ile belirlenen 50 bakkala ödeme gerçekleştirilecek.

Milas Belediye Başkanlık makamında gerçekleştirilen ve Milas Belediyesi sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanan kura çekiminde Milas Bakkallar ve Bayiler Odası’na kayıtlı 450 bakkal arasından 50 mahalle bakkalı belirlendi. Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat ve Milas Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Özay Sabancı tarafından gerçekleştirilen kura çekiminin ardından belirlenen bakkalların ödemesi gerçekleştirilmeye devam ediyor.

“İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın her zaman destekçisiyiz”

Milas Belediye Başkan Vekili Cüneyt İlter, Milas Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Tuncay Karaca, Milas Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Özay Sabancı kurada ismi belirlenen Pınarcık, Bafa, Derince, Danışment ve Selimiye mahallelerinde bulunan mahalle bakkallarına borcu olan ve ödeyecek durumu olmayan vatandaşların belirli miktardaki borçlarının ödemesini gerçekleştirdiler.

İhtiyaç sahibi vatandaşların her zaman destekçisi olduklarını belirten Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat; “Şartlar el verdiği ölçüde mahalle bakkalımızın, yerli esnafımızın yanında durmaya özen gösteriyoruz. Zor durumdaki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı da desteklemek ve biraz nefes aldırabilmek adına onlara destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis