Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Milas Belediyesi Tarımsal Kalkınma Zirvesi’nde..

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) tarafından organize edilen “CHP’li Belediyeler Tarımsal Kalkınma Zirvesi”nin ilk günü tamamlandı.

Milas Belediyesi Tarımsal Kalkınma Zirvesi’nde..
  • 01 October 2021, Friday 16:26

“160 Belediye 300 Kooperatif”

İstanbul Avrasya Gösteri Merkezi’nde 30- Eylül-2 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek zirveye 160 belediye ve 300’ü aşkın kooperatif katılıyor. Zirvenin ilk gününe CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanı sıra CHP Genel Başkan yardımcıları, CHP Parti Meclisi üyeleri, CHP’li milletvekilleri, büyükşehir belediye başkanları, il ve ilçe belediye başkanları, çok sayıda çiftçi ve üretici katıldı. Üç gün sürecek zirvede CHP'li belediyeler kurdukları stantlarda, kooperatif ürünlerini tanıtırken çiftçilerle birlikte dayanışmalarını anlatacak. 

“Bu Düzen Değişmeli”

Zirveye ev sahipliği yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun açılış konuşmasıyla başlayan zirvenin açılışı, sırasıyla CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’un, çiftçi olan Sevgi Bilir ve Nuri Yetimoğlu’nun ve son olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yaptığı konuşmayla gerçekleştirildi. Zirvenin açılışında konuşarak yurttaşlara seslenen Kılıçdaroğlu, “Hepiniz vergi ödüyorsunuz ve hak ettiğiniz desteği alamıyorsunuz, o destek başka yerlere gidiyor. O zaman yapmamız gereken, var olan düzeni değiştirmektir. Bu düzeni değiştirmek için de çiftçisi, işçisi, emeklisi, taşeron işçisi hepimizin bir araya gelmesi lazım ve düzeni değiştirmesi lazım.” dedi.

“Milas Belediyesi Stant Kurdu”

Milas Belediyesi de kurduğu stantla birlikte zirvede yerini alarak hem yöresel ürünlerini tanıtıyor hem de belediye bünyesinde gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili katılımcılara bilgi aktarıyor. Özellikle geçtiğimiz ay yaşanan yangın felaketinin ardından yaraların sarılması noktasında Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat koordinasyonunda önemli bir çalışma gerçekleştiren ekipler, yapılan çalışmalardan edinilen deneyimleri zirvede katılımcılara aktarıyor. 3 gün sürecek zirvede Milas Belediyesi’nin standına olan ilgi büyük. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanı sıra il ve ilçe Belediye Başkanları, milletvekilleri, meclis üyeleri ve çok sayıda yurttaş Belediye’nin standını ziyaret ederek yapılan çalışmalarla ilgili bilgi alıyor.

“Başkan Tokat: Çok Önemli Bir Çalışma”

Tarımsal kalkınmada yeni politikalar, üretici odaklı çözümler sloganıyla başlayan Tarımsal Kalkınma Zirvesi’yle ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “CHP’li Belediyeler Tarımsal Kalkınma Zirvesi’nin açılışını CHP Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, İl ve İlçe Belediye Başkanlarımızın katılımıyla büyük bir coşkuyla gerçekleştirdik. Türkiye’nin dört bir yanından gelen 160 belediye ve 300 kooperatifin çalışmalarını inceleme şansına eriştik ve fikir alışverişinde bulunduk. Milas Belediyesi olarak biz de bu zirvede yer alıyor, deneyimlerimiz ve çalışmalarımız hakkında vatandaşlarımızı bilgilendiriyoruz. Dünyanın en verimli topraklarına ev sahipliği yapan bereketli ve kadim Anadolu coğrafyasında daha iyi bir gelecek, güçlü üretici için bir araya geldiğimiz fuarımızda Milas Belediyesi standımızı ziyaret ederek bizleri onurlandıran başta Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere tüm milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza ve yurttaşlarımıza teşekkür ediyorum. Tüm yurttaşlarımızı Avrasya Gösteri Merkezi’nde 3 gün sürecek olan bu zirveye davet ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis