Milas Belediyesi ile güvenli yollar

Milas Belediye ekiplerinin çeşitli mahallelerde yürüttüğü asfalt kaplama ve parke çalışmaları tamamlandı. Yeni yollar, vatandaşlarda memnuniyet yarattı.

Milas Belediyesi ile güvenli yollar
  • 30 September 2022, Friday 9:29

Milas Belediyesi, vatandaşların güvenli ve kullanışlı yollara sahip olması için ilçe genelinde başlattığı çalışmalarını sürdürüyor. Milas’ın birçok bölgesinde eş zamanlı çalışan ekipler, kısa zaman içerisinde 6 mahalledeki yol yenileme çalışmasını tamamladı. ‘132 mahalleye eşit ve etkin hizmet’ sloganıyla ter döken ekipler, çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

ÖNEMLİ YOLLAR YENİLENDİ

Milas Belediyesi ekipleri, Kalınağıl Mahallesi’nde 1,2 kilometrelik, Çamlıbelen Mahallesi Göktepe Mevkii’nde 3,5 km’lik, Kayadere’de ise yaklaşık 2,5 kilometrelik 1. kat sathi asfalt kaplama çalışmasını tamamladı. Ekipler, Milas Belediyesi Geçici Hayvan Barınağı ile Atık Su Arıtma Tesisi’ne ulaşım sağlayan ve çok sayıda konutun bulunduğu Güneş Mahallesi Yakamoz Caddesi’nde yaklaşık 1.5 km’lik sathi asfalt kaplama çalışmasını da tamamlarken, Aydınlıkevler Mahallesi’nde beton yol, Hacıilyas Mahallesi’nde ise parke kaplama işlerini bitirdi. Çalışmalar bölge halkı tarafından memnuniyetle karşılandı.

BAŞKAN TOKAT YERİNDE İNCELEDİ

Beraberinde Milas Belediye Başkan Yardımcıları Halil Mutlu ve Mehmet Ateş, Özel Kalem Müdürü H. Arda Varol, Fen İşleri Müdürü Okan Koban ve CHP İlçe Yönetimi ile birlikte tamamlanan çalışmaları inceleyen Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Güneş Mahallesi Yakamoz Caddesi'nde açıklamalarda bulundu. Başkan Tokat, “Adliye’den arıtma tesisine giden yolun asfaltını da tamamladık. Burada uzun zaman alan bir çalışma yürütüldü. Yaklaşık 15 bin metrekare asfalt yapıldı. Ayrıca 750 metre bordür çekildi. Belediyemiz kendi imkânlarıyla yaklaşık 450 metre boru döşemesi yaptı. Yolumuz, ileride yaşanabilecek yağmurla ilgili sıkıntıları bertaraf edecek şekilde düzenlendi. Güzel bir çalışma oldu. Emeği geçen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık