Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Milas Belediyesi Kastamonu’ya yardım elini uzattı

​​​​​​​Milas Belediyesi şiddetli yağışlar nedeniyle sel felaketi meydana gelen Kastamonu’ya yardım elini uzatıyor.

Milas Belediyesi Kastamonu’ya yardım elini uzattı
  • 13 August 2021, Friday 16:21

Şiddetli yağışlar nedeniyle Kastamonu’da meydana gelen sel felaketinde 7 ilçe sular altında kaldı. Köprüler yıkıldı, araçlar sürüklendi. Can kaybının da yaşandığı felakete Milas Belediyesi de duyarsız kalmayarak, afetzedelere ulaştırmak üzere yardım tırını yola çıkardı.

İçerisinde yeme, içme, giyim ve çeşitli yardım malzemelerinin bulunduğu tır Milas’tan hareket ederek, Kastamonu’ya ulaşmak üzere yola çıktı.

“Bugünleri birlik beraberlik içerisinde dayanışmayla aşacağız”

Yardımlaşmanın ve dayanışmanın önemine vurgu yapan Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat; “Son günlerde ilçemizde meydana gelen yangın felaketlerinde zor günler yaşadık. Ülkemizin dört bir yanından vatandaşlarımız duyarsız kalmayarak, yangından zarar gören vatandaşlarımıza yardımlarını gönderdi. Tüm vatandaşlarımıza gösterdikleri dayanışma için teşekkür ediyorum.

Bizler de Kastamonu’da yaşanan sel felaketini derin bir üzüntüyle takip ettik. Milas Belediyesi olarak yardım tırımızı afetzedelere ulaştırmak üzere yola çıkardık. Bugünleri birlik beraberlik içerisinde dayanışmayla aşacağız. Afetten etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, bu tür felaketlerin bir daha yaşanmamasını temenni ediyorum” dedi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis