Milas Belediyesi vatandaşların yanında

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 İl Valiliğine gönderilen ‘Tam Kapanma Genelgesi’ sonrası, Milas Belediyesi çalışmalarını yoğunlaştırdı. 17 gün boyunca vatandaşların mağdur olmaması adına hizmetlerini gerçekleştiren ekipler, her zaman olduğu gibi bu zor süreçte de halkın yanında olacak.

Milas Belediyesi vatandaşların yanında

Geçtiğimiz günlerde açıklanan Tam Kapanma Genelgesi sonrası 17 günlük tam kapanma sürecinin ilk günü bugün itibariyle başladı. Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat’ın talimatları doğrultusunda adeta bir seferberlik ilan eden Milas Belediyesi çalışmalarını yoğunlaştırdı.

“Yol Yapım Çalışmaları ve Denetimler Sürüyor”

17 günlük sokağa çıkma kısıtlamasında yolların boş olmasını fırsat bilerek çalışmalarını yoğunlaştıran Milas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ana arterler başta olmak üzere kentin birçok noktasında çevre düzenleme, parke kaplama, yol bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Milas Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler kolluk kuvvetleri ile koordineli şekilde Milas’ın her noktasında denetimlerini sürdürüyor.

“Pazar Esnafına Müjde”

Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat dün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Milaslı yurttaşlara kentin çeşitli bölgelerine kurulacak satış noktalarını duyurmuştu. Milas Ziraat Odası ve Milas Belediyesi iş birliği ile faaliyete geçen çalışmada, hem üreticiye yardımcı olabilmek hem de vatandaşların sağlıklı gıda tüketme haklarını koruyabilmek adına kısıtlama süresince şehrin çeşitli noktalarında satış alanları tespit edilecek ve üreticilerin bu alanlarda ürünlerini satması için bir fırsat yaratılacak. Ürün satışı yapmak isteyen vatandaşlar Milas Ziraat Odası’na başvurularını yaparak ürün satışı gerçekleştirebilecek.

 “Vatandaşların Yanındayız”

Milas Belediyesi oluşabilecek acil durumlar adına da önlemlerini alıyor. Belediye’ye bağlı Hasta Nakil Ambulansı ve Engelli Nakil Aracı 7/24 vatandaşların hizmetinde olmaya devam ederken, Sağlık İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, defin işlemlerini sürdürüyor. Aynı şekilde Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler çevre temizleme ve çöp toplama faaliyetlerini sürdürüyor. Bunun yanı sıra yurttaşlardan gelen taleplerin hızlı bir şekilde çözüme ulaşması adına 0501 484 30 48 numaralı Whatsapp Hizmet Hattı da bu süreç boyunca yurttaşların hizmetinde olacak. Milas Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardımlarını ulaştırmayı sürdürüyor. Hem Ramazan Ayı dolayısıyla iftar yemeklerinin dağıtımını sürdüren ekipler hem de gelen talepler doğrultusunda yurttaşların yanında oluyor.

 

“Sokak Hayvanlarının Beslemesi Düzenli Olarak Yapılıyor”

Milas Belediyesi sokaktaki can dostlarımızı da unutmuyor. Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler kentin birçok noktasında sokak hayvanlarına besleme yapmasının yanı sıra Hayvan Barınağı’nda sokak hayvanlarının tedavilerini sürdürüyor.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık