Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Milas Belediyesi'nden 23 Nisan konvoyu

​​​​​​​Milas Belediyesi ekipleri ve kent orkestrası, 23 Nisan konvoyu oluşturarak şehir turu attı.

Milas Belediyesi'nden 23 Nisan konvoyu

Milas Belediyesi, sokağa çıkma kısıtlaması sebebiyle evlerinde olan çocukları mutlu etmek için 23 Nisan konvoyu düzenledi. Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat'ın, Belediye ekiplerinin ve orkestranın yer aldığı konvoy, müzikler eşliğinde ilçe merkezinde dolaşarak, balkonlardaki vatandaşları ve çocukları selamladı. 
Renkli görüntüler oluşturan 23 Nisan konvoyu, Milas halkından ilgi görürken, Muğla Büyükşehir Belediyesi de 13 ilçenin her birinde olduğu gibi, oluşturduğu ses sistemli araçlarla, Milas sokaklarında dolaşarak, 23 Nisan coşkusunu vatandaşlarla paylaştı. 

Öte yandan Milas Belediyesi, sosyal medya hesaplarından, 23 Nisan için hazırlanmış bir klibi paylaştı. Klipte, Ege isimli Milaslı çocuk, makam aracıyla Milas Belediyesi’ne geliyor ve Belediye Başkanı Muhammet Tokat, odasında kendisini karşıladıktan sonra, Belediye Başkanlığı koltuğunu Ege’ye bırakıyor. Belediye Başkanı olarak bir isteği olup olmadığını sorduğunda da “esnafları dolaşalım” demesiyle esnafları ziyaret ederek, bayram kutlaması yapıyorlar. Daha sonra, Belediye’nin Bodrum kavşağında yapımını gerçekleştirdiği Şehitler Anıtı’na gidiyorlar ve Atatürk’ün fotoğrafı önünde, bütün Milaslıların ve çocukların 23 Nisan Bayramlarını kutluyorlar.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık