MİLAS BELEDİYESİNDEN DAR GELİRLİ AİLELERE YARDIM ELİ...

Milas Belediyesi tarafından her Ramazan ayında olduğu gibi bu Ramazan ayında da hazırlanan gıda yardım paketleri,  Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlar ile buluşuyor. Milas Belediyesi, Ramazan ayı içerisinde 1000 dar gelirli aileye gıda yardımında bulunacak.

MİLAS BELEDİYESİNDEN DAR GELİRLİ AİLELERE YARDIM ELİ...

132 Mahalle muhtarı ile belirlenen ihtiyaç sahibi ailelere yapılan yardımlar, Ramazan ayının ilk günlerinde dağıtılarak vatandaşların faydalanması amaçlanıyor. Erzak paketlerinin dağıtımı esnasında vatandaşların teşhir edilmemesine büyük özen gösteriliyor.

Maddi durumu yetersiz ailelerin mutfak giderlerine mütevazı bir katkı olarak değerlendirdikleri gıda yardımlarını 'sosyal belediyeciliğin bir gereği' olarak tanımlayan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat; “Milas Belediyesi ve muhtarlarımız ile tespit edilen yardıma muhtaç ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza Ramazan ayı münasebetiyle kuru gıda paketleri dağıtıyoruz. Bu mübarek ayda kimsenin sofrası boş kalmasın istiyoruz.

Yardım paketlerimizi gün içerisinde büyük bir titizlik içerisinde dağıtıyoruz. Ramazan ayı bereket ayıdır, yardımlaşma ayıdır, bu nedenle vatandaşlarımızın hayır duasını almak, bizler için yeterli. Ramazan yardım paketlerimiz haricinde mahalle iftarlarımız ile de vatandaşlarımızla buluşuyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık