Ayhan Zeybek’ten 3’ncü kişisel sergi…

İlçemiz Mehmet Akif Ersoy Çok Programlı Anadolu Lisesi (Ticaret Lisesi) Fotoğrafçılık Kulübü tarafından hazırlanan ‘Bireyselleştirilmiş Eğitim Programı’ kapsamında okul öğrencilerinden Ayhan Zeybek, 3’ncü kişisel resim sergisini, Halk Eğitimi Merkezi Salonu’nda açtı. Kişisel resim sergisinin yanında Halk Eğitim Merkezi Model Uçak kursiyerleri tarafından yapılan model uçaklar da sergilendi.

Ayhan Zeybek’ten 3’ncü kişisel sergi…

Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Milas Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Ahmet Trabzon, AKP Milas İlçe Başkanı Fahri Acar, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Tunahan Bayram, birçok okul müdürü, mahalle muhtarı, öğretmen-öğrenci ve davetlilerin katılımıyla gerçekleşen kişisel resim ve model uçak sergisi açılışı öncesinde Mehmet Akif Ersoy Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü İsmail Özer, davetlilere ‘hoş geldiniz’ dedikten sonra şöyle devam etti.
“Bugün, okulumuz bireyselleştirilmiş eğitim programı kapsamında eğitim gören öğrencimiz Ayhan Zeybek tarafından hazırlanan resimlerden oluşan 3’ncü sergiyi ve Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan Model Uçak Kursu’na katılan kursiyerlerin, okulumuz öğretmenlerinden Zeynep Maaşoğlu ve Emrah Korkmaz öncülüğünde yaptıkları model uçaklardan oluşan sergiyi açacağız.

Bu noktada başta Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz Sayın Tunahan Bayram Bey başta olmak üzere tüm merkez çalışanlarına, öğretmenlerimize ve serginin hazırlanmasında emeği geçen öğrencilerimize teşekkür ediyorum.”

Okul Müdürü Özer tarafından yapılan konuşmanın ardından açılış kurdelası kesilen sergi, hep birlikte gezilerek, ortaya çıkan eserler ve model uçaklar hakkında bilgi alındı.

Okul öğrencilerinin folklor gösterisi ile devam eden açılışta, bu yıl 3’ncü kişisel sergisini açan Ayhan Zeybek’e, AKP Milas İlçe Başkanı Fahri Acar plaket takdim ederken, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal da öğrenciyi çiçekle kutladı.

Editör: Şahin ŞAHİN
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık