Milas Belediyesi’nden Türbe’de yoğun parke kaplama çalışması…

​​​​​​​Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, bir süredir çalışmaların devam ettiği Türbe grup köylerinde incelemelerde bulundu.  42 bin metrekarelik parke çalışmasının tamamlandığı 5 mahallede çalışmaları inceleyen Başkan Tokat, mahalle sakinleri ve muhtarlara işbirliği dolayısıyla teşekkür etti.

Milas Belediyesi’nden Türbe’de yoğun parke kaplama çalışması…
  • 06 January 2023, Friday 9:25

Milas’taki grup köylerinden biri olan ve içerisinde Olukbaşı, Çamlıyurt, Akkovanlık, Ortaköy ile Çallı mahallelerinin bulunduğu Türbe bölgesinde başlatılan çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. 42 bin metrekareyi aşkın alanda yürütülen parke çalışmaları ile dere ıslahları, çok amaçlı alan ve park düzenlemelerini kapsayan çalışmalar, Milas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü koordinasyonuyla ilerliyor. Bölgedeki çalışmaları inceleyen Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, faaliyetler hakkında şu bilgileri verdi: “Kırsal mahallelerde yapmakta olduğumuz çalışmaları incelemek amacıyla bugün Türbe bölgesindeyiz. Sabah erken saatlerde Olukbaşı’nde ve Çamlıyurt’ta yaptığımız çalışmaları inceledik. Şimdi de Ortaköy’deyiz. Buradan Akkovanlık ve Çallı’ya devam edeceğiz. Grup köy olması dolayısıyla buradaki çalışmalarımızı toplu bir programla planlamıştık. Toplu olarak uygulamaya karar verdik.”

42 BİN METREKARELİK PARKE TAMAMLANDI

Başkan Tokat, açıklamalarının devamında, Akkovanlık’ta 12 bin metrekare, Çallı’da 8 bin metrekare, Olukbaşı Mahallesi’nde 3 bin 500 metrekare, Çamlıyurt Mahallesi’nde 8 bin metrekare olmak üzere parke imalatının tamamlandığını belirterek, “Ortaköy’de 10 bin metrekare parke imalatımız ve merkezi niteliği dolayısıyla mahallemizdeki park alanının düzenlenmesi ve pazaryerinin çok amaçlı alan olarak düzenlenmesi, dolgu ve betonlama çalışmamızın ardından düğün ve mevlüt yapılabilecek bir alan yapacağız.” dedi.

Alan incelemesine Milas Belediyesi Özel Kalem Müdürü H. Arda Varol, Fen İşleri Müdürü Okan Koban, Muhtarlık İşleri Müdürü Güray Emiroğlu ve mahalle muhtarları eşlik etti.

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık