Vali Tavlı’dan Milas mesaisi

​​​​​​​Muğla Valisi Orhan Tavlı,  Milas’ta ziyaretler gerçekleştirerek, muhtarlarla biraraya geldi. Muhtarlarla düzenlenen toplantıda yapılan yatırımlar ele alındı.

Vali Tavlı’dan Milas mesaisi
  • 06 January 2023, Friday 9:08

Muğla Valisi Orhan Tavlı, Milas’a gelerek kurum ziyaretleri gerçekleştirdi. Ziyaret programı kapsamında saat 11’de Türkiye Muharip Gaziler Derneği Milas Şubesi’ne gelen Vali Tavlı’ya, Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke de eşlik etti.

Gazi, gazi aileleri ile biraraya gelen Vali Tavlı ziyaretinin ardından Milas Kaymakamlık makamına geçti.

Daha sonra ise gün içerisinde Milas Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nde muhtarlarla istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya kurum amirleri de katılım sağladı.

Toplantı öncesinde yaptığı konuşmada her fırsatta muhtarlar ile bir araya geldiğini vurgulayan Vali Orhan Tavlı, önceki toplantılarda dile getirilen, belirtilen ihtiyaç, talep ve önerilerin değerlendirilerek gereğinin yapıldığını belirtti.

Kamu kurumlarının iş ve işlemlerini yürütürken vatandaş odaklı kamu hizmeti anlayışı ile vatandaşa kaliteli, etkin ve verimli hizmeti sunmanın en öncelikli hedefleri arasında olduğunu belirten Vali Orhan Tavlı,  başarılı ve verimli bir toplantı olması temennisinde bulunarak, sözü muhtarlara bıraktı.

Toplantıda tek tek söz alan muhtarlar, mahalleleriyle ilgili talep ve önerilerini dile getirdi. Vali Orhan Tavlı, muhtarlar tarafından dile getirilen ihtiyaç ve taleplerin çözüme kavuşturulması yönünde gerekli çalışmaların yapılacağını belirtti.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık