Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Milas Belediyespor bayan voleybol takımı çalışmalarına akşamları devam ediyor

​​​​​​​Muğla Mahalli Bayanlar Voleybol liginde bugüne kadar elde ettiği başarılı sonuçlar nedeniyle adından sitayişle söz ettiren Milas Belediyespor bayan voleybol takımları, okulların eğitim-öğrenime açılması nedeniyle tam takım antrenmanlarına Milas Belediye Atatürk Kapalı Spor Salonu Kompleksi’nde, takımın koçları Eşref Mete ile Ünsal Çelik hocaların nezaretinde her gün akşam saatlerinde devam ediyorlar.

Milas Belediyespor bayan voleybol takımı çalışmalarına akşamları devam ediyor
  • 21 September 2022, Wednesday 10:41

Çalışmalar hakkında görüşlerini aldığımız Muğla voleybolunun deneyimli hocaları Eşref Mete ile Ünsal Çelik birlikte gazetemize şunları söylediler;

“Kulübümüzdeki bayan voleybolcu sayısının çokluğu, okulların yeni sezona açılması nedeniyle salonumuzda antrenman çizelgesini değiştirmek zorunda kaldık. Eskiden gündüz yapılan antrenmanlarımız an itibariyle gece devam etmektedir. Voleybol spor okullarında çok yetenekli voleybolcu kızlarımızın çokluğu, önümüzdeki sezonda katılacağımız her kategoride başarılı neticeler elde edeceğimizi gösteriyor. Okul dışında çocuklarını gece antrenmanlarına gönderen aile bireylerine anlayışları için teşekkür ediyoruz. 2022-2023 sezonunda katılacağımız her kategoride gurup birinciliği bekliyoruz.”

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis