Takımlarının her antrenmanını yerinde takip ediyorlar

​​​​​​​2002 yılında kurulan, kurulduğu günden beri sporun her branşında faaliyetlerde bulunan Milas Gençlikspor süper amatör küme takımının sezon başındaki antrenmanlarına katılan kulüp başkanı olan ve aynı zamanda Muğla Amatör Spor Kulüpler Federasyonu Başkan Yardımcısı Ersin Köksal, kulüp ikinci başkanı Milas’ın tanınmış iş adamlarından Şafak Kaya ile Gençlik Spor Kulübü alt yapısı sorumlusu Onur Çırak, takımlarının çalışmalarını yerinde takip etti.

Takımlarının her antrenmanını yerinde takip ediyorlar
  • 21 September 2022, Wednesday 10:40

2022- 2023 sezonu çalışmaları hakkında görüşlerini aldığımız Muğla futbolunun deneyimli yöneticileri, gazetemize şunları söylediler;

“2022- 2023 sezonunda başta süper amatör küme takımımız olmak üzere alt yapımızda yer alan bütün takımlarımız çalışmalarına kulübümüzün hocaları nezaretinde devam ediyor. Geçen sezon ilk kez katıldığımız mahalli süper amatör kümede başarılı sezon yaşayarak taraftarlarımızı mutlu etmiştik. Bu sezonda nokta transferler yaparak kadromuza yeni sporcular alarak geçen yıldan daha başarılı neticeler elde etmek istiyoruz. Takımımızı bu sezon da Muğla’nın başarılı teknik adamlarından Mustafa İçöz hocamız çalıştıracak. Takımımızda forma giyen sporcu kardeşlerimize ve teknik ekibimize güvenimiz tam. Yeni sezonda yer alacak olan bütün takımlarımıza başarılar diliyoruz.”

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık