Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Milas Belediyespor Briç Takımı Muğla Şampiyonu

2023-2024 spor sezonunda ilçemizi Muğla Briç Turnuvasında temsil eden Milas Belediyespor Briç Takımı 20-22 Ocak tarihlerinde Muğla'da yapılan Kış Dörtlü Takımlar Briç Şampiyonasına katılarak, şampiyonaya katılan 10 takımı geride bırakıp, Muğla Şampiyonu oldu.

Milas Belediyespor Briç Takımı Muğla Şampiyonu
  • 25 January 2023, Wednesday 12:34

Milas Belediyespor Briç Takımı bu başarısıyla, ilçemizi ve ilimiz Muğla'yı 25 Mart-1 Nisan tarihleri arasında Bursa'da yapılacak Türkiye Kulüpler Brinç Şampiyonasında temsil edecek.

2023 yılının en önemli Brinç turnuvalarından biri olan, dörtlü takımlar brinç turnuvasında, takım kaptanlığını Nevzat Aydoğdu'nun yaptığı, Dr. Süleyman Koç, Zeki Aracı, Hakan Şimşek ve Şenol Seymen'den oluşan Milas Belediyespor takımı turnuva şampiyonu olma başarısını gösterdi.

Muğla Briç Turnuvasında şampiyonluk kürsüsüne çıkan Milas Belediyespor Kulübü Briç Takımı sporcusu Dr. Süleyman Koç, Muğla'da kazanılan şampiyonlukla ilgili olarak sosyal medyada bir paylaşım yaparak, Kulüp Başkanı Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat'a, kulüp koordinatörü Ümit Çiçek'e ve ekip arkadaşlarına teşekkür ettiğini belirterek, Mart ayında Bursa'da yapılacak Brinç turnuvasında başarılı olmak için hazırlıklara başladıklarını söyledi.

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis