Milas Belediyespor Mini Kızlar Voleybol takımı ikinci oldu

Yatağan’da iki hafta süren  Mini Kızlar Voleybol müsabakaları sonrasında  Milas Belediyespor Mini Kız Voleybol takımı, 40  takımın katıldığı turnuvada ikincilik elde ederek  taraftarlarını sevindirdi.

Milas Belediyespor Mini Kızlar Voleybol takımı ikinci oldu

Yatağan ilçesi spor salonunda gerçekleşen  Bayanlar Mini Voleybol turnuvasında Turgut  Uzun Çakmak,  Filiz Kın, Feride Gökçe,  Burak Köleoğlu isimli hakemler görev yaptı.

40 voleybol takımının katıldığı, iki hafta süren müsabakalar hakkında görüşlerini aldığımız  Milas Belediyespor Mini Voleybol takımı hocaları  Eşref Mete ile beden eğitimi öğretmeni Ünsal Çelik  şunları söyledi;

“İki Hafta süren turnuva çok keyifli ve mücadeleci geçti. Müsabakaları Muğla Klasman Voleybol Hakemleri yönetti. Milas Belediyespor Mini Voleybol takımında geleceğe yönelik çok yetenekli kızlarımızı görmek, hocaları olarak bizleri çok sevindirdi. Turnuvada ikincilik elde eden kızlarımız, gelecek yıl  üst gruplarda yer alabilecek.”

Milas Önder Gazetesi olarak Yatağan’da yapılan mini kızlar voleybol müsabakalarında ikincilik elde eden Milas Belediyespor Bayan Voleybol takımlarına başarılar diliyoruz.

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık