Milas Belediyespor yeni aktivitelere öncülük yapacak

Aşkıdil Akarca Salonu’nda gerçekleştirilen Milas Belediyespor Kulübü Derneği Genel Kurulu öncesinde konuşan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Milas’ta yeni spor kültürü ve aktivitelerini oluşturmanın önemine değindi.

Milas Belediyespor yeni aktivitelere öncülük yapacak
  • 22 February 2022, Tuesday 17:07

Milas Belediyespor, olağan genel kurulunu geçtiğimiz pazartesi günü Aşkıdil Akarca Salonu’nda gerçekleştirdi. Çoğunluk şartı aranmaksızın yapılan genel kurulda yeni yönetim ve denetim kurullarının yanı sıra ASKF Delege Üyeleri belirlendi.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın açılış konuşmasıyla başlayan genel kurul, gündemin okunmasının ardından saygı duruşu, İstiklal Marşımızın okunmasıyla devam etti. Milas Belediyesi Aşkıdil Akarca Salonu’nda gerçekleşen genel kurulda divan heyetinin oluşturulmasının ardından yönetim ve denetim kurulu raporlarının okunması ve ibrazı sonrasında seçime geçildi.

Milas Belediyespor Kulübü Derneği üyelerinin kullandığı oylar sonucunda yeni yönetim ve denetim kurulu ve ASKF delegeleri belirlendi.

Genel kurul sonucuna göre Yönetim Kurulu asil Muhammet Tokat, Şakir Özdemir, Eşref Mete, Süleyman Koç, Ece Gülen Ozan, Tuncay Karaca ve Ümit Demirbacak’tan oluşurken, yedek ise İlker Çağlar Türker, Aysun Yılmaz, Ayhan Samyürek, Bilgehan Karataş, Aslı Özgün, Filiz Akçay ve Gültekin Bilge’den oluştu.

Denetim Kurulu asil Zeki Çetinkaya, Haluk Ülger ve Hatice Çimen Mutlukan’dan oluşurken, yedek üyeler ise Aysun Karatoprak, Fatih Yalçın ve Ali Keskin oldu.

ASKF Delege Üyeliğinde ise Muhammet Tokat, Ümit Demirbacak, Eşref Mete ve Tuncay Karaca yer aldı.

Ülke sporuna katkı vermek için sistemini oturtmuş bir kulübüz…

Genel kurulda konuşan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat; “Milas Belediyespor Kulübü özellikle salon sporlarında gençlerimizin spor yapma olanağını yaratma hedefini kendisine seçmiş, çalışmalarında ağırlığı bu noktaya vermiş bir spor kulübümüz. Tüzüğümüzde var olan branşlar içerisinde faaliyette bulunmak ve bu alanlarda eğitim vermek, müsabakalara katılmak hedefimiz.  Şimdiye kadar birlikte kulüp yönetimini götürdüğümüz arkadaşlarla yolumuza aynı şekilde devam edeceğiz. Dışarıdan belirtilen ifadelere göre iyi yönetilen, dışarıda imajı iyi olan, bu noktada spora özellikle ağırlık verdiği branşlarda ülke sporuna katkı vermek için sistemini oturtmuş bir kulübüz.

Deniz sporlarıyla ilgili ilçemizde yeni aktivitelerin oluşması için kulübümüz öncülük yapabilir

Kulübün deniz sporları noktasında öncülük edebileceğini belirten Başkan Tokat; “Milas’ı deniz sporlarına sokmamız lazım. Bildiğiniz gibi belki de dünyanın en önemli Avrupa’nın en büyük yat imalat yeri şu anda Ören sınırları içerisinde yapılıyor. Milas ve ülkemiz için çok şey ifade ediyor. Deniz sporlarına uzak kalmamız çok mantıklı gözükmüyor bize. Deniz Ticaret Odasıyla bu konuda da ilişkilerimiz var. Başta yelken sporu olmak üzere deniz sporlarıyla ilgili ilçemizde yeni aktivitelerin oluşması için Milas Belediye Spor Kulübü bu anlamda öncülük yapabilir” dedi.

Voleybol takımı hakkında bilgiler de veren Başkan Tokat; “Bayan voleybolunda da liglere katılmak ve orada da varlığımızı hissettirme düşüncesindeyiz” ifadelerini kullandı.

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık