Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Milas Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Olağan Genel Kurulu’nu yapacak

​​​​​​​Milas Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü, 09 Ağustos 2020 tarihinde olağan genel kurul yapacak. Milas’ta doğa yürüyüşleri, kamp, yüksek irtifa tırmanışları, sosyal sorumluluk projeleri ve “LATMOS” dağcılık ve doğa şenliği ile çeşitli etkinlikler organize eden MİDOSK, ağustos ayında yapılacak genel kurul sonrası çalışmalarına hız verecek.

Milas Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü  Olağan Genel Kurulu’nu yapacak

Bu kapsamda; yeni dönemde, edinilen tecrübeler ışığında ilçemizde gerçekleştirdiği faaliyetlere ek olarak yeni yapılanmalara ve organizasyonlara imza atacak olan MİDOSK yönetimi, genel kurul sonrası ilçemizin tanıtımı için çok önemli olan faaliyetler ve etkinlikler hakkında da bilgi verecek.

MİDOSK kurulduğu günden beri;

Dağcılık faaliyetleri kapsamında gerek bölgemizde gerekse yurdumuzun çeşitli bölgelerinde; yüksek irtifa tırmanışları, kamp, trekking düzenlemekte, bir yandan Milas’ın adını ülkemizdeki yüksek dağlara yazdırırken diğer yandan geleneksel hale getirdiği “Latmos” Şenlikleri ile ilçemizin tanıtımını yapmakta.

Milas dağcılık, genel olarak etkinliklerini yılda 2 dönem şeklinde planlamaktadır.

Birinci dönem; Ekim-mayıs ayları arasında (bu dönemde ağırlıklı olarak trekking, kamp, gece yürüyüşü, kamplar yapılmaktadır.)

İkinci dönem ise; Haziran-eylül ayları arasında (bu dönemde kamp ve yüksek irtifa tırmanışları yapılmaktadır.)

Milas Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Derneği’nin yıllık olağan genel kurul toplantısı 09 Ağustos 2020 tarihinde saat 14:00’da Prof.Dr. Aşkıdil AKARCA Sahnesi'nde yapılacak.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis