Üçüncü pandemi ve genel bilgilendirme denetimi yapıldı

​​​​​​​Korona virüs salgını için alınan önlemler kapsamında, ülke çapında görülen yaygınlaşma sonrası, önceki gün İçişleri Bakanı’nın duyurduğu tüm ülkede denetimlerin sıklaştırılması kapsamında,  Milas Kaymakamı Eren Arslan ve Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ve beraberindeki ekip tarafından Milas esnafına ziyaretler gerçekleştirilerek, esnaf ve vatandaşlar alınan yeni önlemler kapsamında bilgilendirildi.

Üçüncü pandemi ve genel bilgilendirme denetimi yapıldı

Milas Kaymakamı Eren Arslan başkanlığında sabah saatlerinde başlayan denetimlere Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, İlçe Emniyet Müdürü Erman Akkaya,İlçe Jandarma Komutanı Yrb.Hayrettin Fidan,İlçe Sağlık Müdürlüğü temsilcisi Nizamettin İptaş, İlçe Hıfzıssıhha Denetim Kurulu Başkanı Emrah Veli Gökbel, Milas Zabıta Müdürü Süleyman Karatoprak ve Kızılay Milas Şube Başkanı Ayşegül Semerci Güneş katıldı. Denetim esnasında Milas Kızılay Şubesi tarafından esnaf ve vatandaşlara bilgilendirici broşür ve dezenfektan dağıtıldı.

Kaymakam Arslan’ın Güllük’ten başlattığı denetim çalışmaları, Milas’ta da sabah saatlerinde başladı. Milas Kaymakamlığı önünden başlayan çarşı esnafı ziyaretlerinde Kaymakam Eren Arslan: ‘’Amacımız hepimizin sağlığını korumak. Sıfır toleransla çalışmalıyız. Ailelere, herkese karşı sorumluyuz. Maske takan herkes bir diğerine karşı sorumludur’’ dedi. Arslan ayrıca masa ve sandalyeleri sosyal mesafeye uymayan işletme içindeki yapılanmaları ve gıda işletmelerinde eldiven kullanımı konusunda da uyarılarda bulundu.

Gerçekleşen denetim sırasında konuşan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, pandemi ile mücadele noktasında yeni bir döneme girildiğinin altını çizdi. Esnaf ve vatandaşların da bu konuda Covid-19 tedbirlerine uymasını isteyen Başkan Tokat, kurallara uyan işyeri sahibi ve vatandaşlara teşekkür etti.

Denetimlerin önümüzdeki günlerde de devam edeceği bildirildi.

 

Editör: Şahin ŞAHİN
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık