Milas e-sınav merkezine kavuştu

Milas Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Sakarya Ortaokulu’nda oluşturulan e-sınav merkeziyle kursiyer ve öğrencilerin sınav için çevre ilçelere gitmesine artık gerek kalmayacak.

Milas e-sınav merkezine kavuştu
  • 14 February 2022, Monday 17:21

Milas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde Milas’ta ilk kez kurulan e-sınav merkezi, başta Motorlu Taşıt Sürücü Kursları alan kursiyerler olmak üzere vatandaşlara vakit kazandıracak. Elektronik Sınav Merkezi'nin Milas’ta açılması ile birlikte Milli Eğitim Bakanlığı merkezi sınavlarına girmek isteyen adaylar, başka il veya ilçeye gitmek zorunda kalmadan Milas’ta sınavlarına girebilecek. E-sınav merkezinin ilk sınavı ise bugün saat 18.00’te MTSK sınavlarıyla yapıldı.

Milas Sakarya Ortaokulu’nda yapılan e-sınav merkezinin açılışı, Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, şube müdürleri ve sürücü kurslarının yöneticilerinin katılımıyla saat 16.00’da gerçekleştirildi.

Sınav öncesi salonu gazetecilere tanıtan Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, “Bugün sınava girecek kursiyerler, ehliyet sınavı yani MTSK sınavı için girecekler. E-Sınav merkezi daha önce Bodrum, Menteşe gibi ilçelerimizde vardı. Ama şimdi yaptığımız merkezle birlikte kursiyerler randevu alarak zamanında gelecekler, sonucunu da aynı anda öğrenip gidecekler. Sürücü kurslarımızın maddi destekleriyle, inşaat ekibimizin özverili çalışmalarıyla, bakanlığımızın altyapı malzemeleriyle güzel bir merkez oluşturduk. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık