Milas Erginspor 31 + Bayan Veteran voleybol takımı 41 takım arasında turnuva  beşincisi  oldu

Milas Ergin Spor Bayan Veteran voleybol takımı geçtiğimiz hafta sonu 31+ kategorisinde 41 takım arasında grubunda 5.’lik elde etti.

Milas Erginspor 31 + Bayan Veteran voleybol takımı  41 takım arasında turnuva  beşincisi  oldu

Özel müsabakalara  Muğla’da Muğla Büyük Şehir Düğerekspor Kompleksi kapalı spor salonunda  Muğla voleybolunun duayen hocalarından Alaittin Varol nezaretinde çalışarak katılan Milas Ergin Spor Bayan Veteran voleybol takımı, Bay ve Bayan Veteranlar Voleybol Turnuvası’nda Marmaris  Amiral Orhan Aydın spor salonunda yapılan ve 41 takımın katıldığı turnuvada, 31+ kategorisinde, grubundaki iyi takımlar arasında 5. oldu.

5 dönem Muğla İli Voleybol Temsilciliği görevinde bulunan Milas Ergin Spor Bayan Veteran takımının teknik sorumlusu Alaittin Varol, turnuva dönüşü yaptığı açıklamada gazetemize şunları söyledi:

“Muğla futbolunun tanınmış simalarından basın mensubu Sercan Ergin Hoca’nın ricası ile Milas Erginspor Veteran Voleybol takımı hocalığım başladı. Muğlalı kadın voleybolcuların sahiplenmesiyle   katıldığımız özel turnuvalarda bugüne kadar bir çok başarıya imza attık.

Geçtiğimiz hafta sonu Marmaris İlçesinde Amiral Orhan Aydın spor salonunda 3 gün süren, 41 takımın katıldığı turnuvada 31+’da Erginspor Bayan Veteran takımımız güçlü takımlar arasında 31+’da 5. oldu. Muğla Voleybolunu Yaşatanlar voleybol takımını da çalıştırıyorum. Bu takım ise 43+ yaş grubunda gurup ikinciliği  elde etti.”

Bay ve bayan voleybol takımlarımıza  Milas Önder Gazetesi olarak bundan sonraki müsabakalarda da başarılar diliyoruz.

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık