Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Milas Gençlikspor kendi evinde kaybetti

Muğla Mahalli Süper Amatör Küme takımı Milas Gençlikspor, kendi saha ve seyircisi önünde karşı karşıya geldiği Dalyan Gençlikspor Play- Off müsabakasında aldığı yenilgi ile gruptan çıkmayı zora soktu.

Milas Gençlikspor kendi evinde kaybetti
  • 22 February 2022, Tuesday 9:02

Milaslı futbolseverlerin büyük ilgi gösterdiği müsabakayı Muğla bölgesi hakemlerinden Fatih Acar, Nail Karacan, Uğurcan Uysal üçlüsü yönetti. Takımlar sahaya şu kadrolarıyla çıktılar:
Milas Gençlikspor: Umut Çetin(Kaleci), Fırat Taşdemir, Erdem Karakoyun, Barış Sabancı, Mehmet Özdağlı, Vedat Aras, Çağrı Karayılgın, Uğur Çakın, Süleyman Karasu, Barış Taha Pesen, Serkan         Katar.

Dalyan Gençlikspor: Ozan Öztürk(Kaleci),  Mustafa Akman, Şükrü Abbas, Güngör Aydın, Mehmet Selim Gelir, Yusuf Duru, Hasan Hüseyin İpekçi, Tarık Özdemir, Yalçın Yeşilkır, Mevlüt Kaya, Emin Gülsoy.

Müsabakayı; her zaman sporcunun yanında olan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Gıda Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Odası Başkanı Mustafa Sezgin, Milas Gençlikspor Kulübü Başkanı Ersin Köksal ve yönetim kurulu üyeleri ile Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlar Derneği üyeleri takip etti.

Müsabakaya her iki takım tempolu başladı. Maçın 7. dakikasında Dalyan Gençliksporlu Tarık, ceza sahası üzerinde sahip olduğu topu çok iyi değerlendirerek plase bir vuruşla deplasmanda takımını 0-1 öne geçirdi. Maçın 30. dakikasında Milas Gençliksporlu Basri, mutlak golü kaçırdıktan sonra orta sahada dönen topa sahip olan Dalyan Gençliksporlu Tarık takımının ikinci golünü kaydetti: 0-2

Müsabakanın 40. ve 43. dakikalarında Milas Gençliksporlu Barış ve Süleyman, mutlak gollük vuruşları değerlendiremedi. Böylece devre, 0-2 Dalyan Gençlikspor takımının üstünlüğü ile sona erdi.

Maçın ikinci yarısına istekli başlayan Milas Gençlikspor’un gol atmasını beklenirken, 60. dakikada Dalyan Gençliksporlu Emin, kontra ataktan takımının üçüncü golünü kaydetti. Maçın 77. dakikasında ise Milas Gençliksporlu Anıl, düzgün bir vuruşla takımının şeref sayısını kaydetti: 1-3

Müsabaka, deplasmanda oynayan Dalyan Gençlikspor takımının 1-3 galibiyetiyle sona erdi.

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis