Dörtyol Gençlikspor lige galibiyetle başladı

Muğla Mahalli İkinci Amatör kümede yer alan Milas Dörtyol Gençlikspor, 2021-2022 sezonu 2. Amatör Küme’nin ilk müsabakasında kendi saha ve seyircisi önünde karşı karşıya geldiği Bodrum Yahşi Gençlikspor takımını güzel bir oyundan sonra 1-0 yenerek üç puanın sahibi oldu.

Dörtyol Gençlikspor lige galibiyetle başladı
  • 22 February 2022, Tuesday 9:06

Müsabakayı Muğla bölgesi hakemlerinden Faruk Polat, Nail Karacan, Uğurcan Uysal üçlüsü yönetti.

Her iki takım sahaya şu kadrolarıyla çıktılar:

Milas Dörtyol Gençlikspor: Aytekin(Kaleci), Emre, Muhammet Kılıç, Şerafettin, Adem, Yılmaz, Oğulcan, Enes, Celalcan, Ali Doğan, Sebahattin.

Bodrum Yahşi Gençlik spor: Aytekin(Kaleci), İbrahim, Naif, Orkun, Sergen, Erdinç, Murat, Can Durmaz, Cahit Topçu, Yılmaz, Soner.

Sezon başında kurdukları iyi kadro ile grup şampiyonluğu hedefleyen Milas Dörtyol Gençlikspor takımı, şanlı taraftarlarının desteği ile müsabakaya istekli başladı.

İlk yarıda sahanın tek hakimi Dörtyol Gençlikspor, maçın 10. dakikasında Adem’in ayağından mutlak bir gol kaçırdı. Oyunun 22. Dakikasında Sol bek Fahri, kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu dışarı gönderdi. Maçın 33. dakikasında Dörtyol Gençliksporlu Oğulcan, mutlak gollük pozisyonundan yararlanamadı. Maçın 43. dakikasında Dörtyol Gençliksporlu Sebahattin, ceza sahasına girerek plase vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi. Devre, 1-0 Milas Dörtyol Gençlikspor’un üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıda sahada kıyasıya mücadele eden her iki takım girdikleri gol pozisyonlarından yararlanamadılar. Müsabaka, 1-0 Milas Dörtyol Gençlikspor takımının üstünlüğü ile sona erdi. Müsabaka sonrasında Dörtyol Gençlikspor takımı taraftarları, takımlarını ayakta alkışlayarak soyunma odasına gönderdiler.

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık