Milas Gençlikspor U 18 Takımı Yenildi

U 18 liginde gurup şampiyonluğu hedefleyen iki takım Milas Şehit Metin Özcan Stadyumunda karşı karşıya geldi. Müsabakada gülen taraf deplasmanda 0 - 1 galip gelen Muğla Spor U 18 takımı oldu.

Milas Gençlikspor U 18 Takımı Yenildi
  • 12 December 2022, Monday 20:31

Müsabakayı Muğla Bölgesi Hakemlerinden Umut Yalçınkaya, Batuhan Çelebi, Cem Ağırbaş hakem üçlüsü yönetti.

Takımlar sahaya şu kadrolarıyla çıktılar.

Milas Gençlik Spor U 18: Kaleci Umut Can, Faruk, Besim, Şehmuz, Ertan, Kahraman, Atahan, Enes Can, Mehmet Gürkan, Batuhan, Hakan.

Muğla Spor U 18: Kaleci Akil, Emir, Oğuzhan,  Süleyman, Bartu, Mehmet,  Ayberk, Yiğit, Mehmet, Adnan Can, Mehmet Anıl.

Gurup şampiyonluğu hedefleyen her iki takım müsabakaya istekli başladılar. Müsabakanın ilk 20 dakikası orta sahada oynandı. Bu süre içerisinde her iki takım pozisyona girmekte zorlandılar. Maçın 29 ve 34. dakikalarında Milas Gençlik Spor takımından Batuhan kaleye sert şutlarla gol kovaladı ama şansız bir gününde olan Batuha’nın gollük şutları gol getirmedi. Maçın 45 dakikasında Batuhan’ın gollük vuruşu direkten kalecinin kucağında kaldı. Böylece devre 0 - 0 sona erdi. Müsabakanın ikinci yarısında her iki takım gol atmak için rakip yarı alana çıktığında Muğla Sporlu Yiğit can karambolde topa sert vurdu takımını deplasmanda 0 -1 öne geçirdi. Müsabakanın geri kalan dakikalarında Milas Gençlik Spor U 18 takımı rakip yarı alana yerleşti ama beklediği golü bulamadı. Müsabakada deplasmanda oynayan Muğla Spor takımının O - 1 üstünlüğü ile sona erdi.

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık