Haftanın maçı berabere bitti

Mahalli Süper Amatör Küme’nin iki elit takımları Milas Spor ile Milas Belediye Beçin Spor takımları Pazar günü Milas Şehit Metin Özcan Stadyumunda  kalabalık taraftarlar gurubunun takip ettiği müsabakada  birbirlerine  üstünlük  sağlayamadılar.

Haftanın maçı berabere bitti
  • 12 December 2022, Monday 20:32

Yağmur altında oynanan müsabakayı Muğla Bölgesi Hakemlerinden Ersin Erbay, Nail Karacan, Mustafa Bilir üçlüsü yönetti.

Takımlar sahaya şu kadrolarıyla çıktılar.

Milas Spor: Kaleci Medeni, Sezer, Emre, Serkan, İlkay, Enes, Ali Doğan, Yılmaz, Oğulcan, Bayram, Yiğit,

Milas Belediye Beçin Spor: Kaleci Süleyman, Alperen, Muhammet, Okan, Emre, Çağrı, Vedat, Mehmet, Süleyman, Barış, İhtilal,

Müsabakayı her zaman sporcunun yanında olan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat,  CHP İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya, yönetim kurulu üyeleri, Milas İlçe Spor Müdürü  Durmuş Tayfun Uslu, Milas Gençlik Merkezi Müdürü Aşkın Binbir, Milas Spor Kulübü Başkanı Hasan Özmen, Milas Beçin Spor Kulübü Başkanı Ahmet Özyiğit ve yönetim kurulu üyeleri ile her iki takımın taraftarları izledi.

Müsabakaya çok iyi başlayan Milas Spor 3. dakikada penaltı kazandı. Topun başına gelen Yiğit topu kaleciye nişanladı. Kaçan penaltının ardından  sahada her iki takım çok iyi futbol oynayarak seyirciye keyif verdiler.

Maçın 27. ve 32. dakikalarında Milas Sporlu Yiğit mutlak gol olacak pozisyonları değerlendiremedi. Dakikalar 40’ı gösterdiğinde Beçin Spor 35 metre civarından serbest  vuruş kazandı. Topun başına gelen Barışın sert şutu ağlara gitti. Beçin Spor bu golle 1-0 öne geçti. İlk yarı Beçin Spor takımının üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya tempolu giren Milas Spor 55. dakikada solbek İlkay ile frikik kullandı. İlkay’ın kale önüne kestiği top kimseye değmeden ağlara gitti. 1 – 1. Maçın 73. dakikasında Milas Spor penaltı kazandı. Topun başına gelen Oğulcan güzel bir vuruşla skoru 2-1 Milas Spor lehine çevirdi.

Dakikalar 82. gösterdiğinde Beçin Sporlu ihtilal aşırtma bir vuruşla skoru 2-2 yapan golü kaydetti. Müsabakanın geri kalan dakikalarında başka gol olmadı. Maç 2-2 sona erdi. Her zaman olduğu gibi Milas Spor taraftarları takımlarını alkışlarla soyunma odasına gönderdiler.

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık