Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Milas Gençlikspor U18, sahasında berabere kaldı

Altyapı takımları ile gruplarda elde ettiği başarılarla bilinen Milas Gençlikspor U18 takımı, hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı Marmarisspor U18 takımıyla 3-3 berabere kaldı.

Milas Gençlikspor U18, sahasında berabere kaldı
  • 27 January 2022, Thursday 9:40

İki takımın da ilk kez bulunduğu Muğla Mahalli U18 Ligi’ndeki Milas Gençlikspor U18 ile Marmarisspor U18 karşılaşmasını Muğla bölgesi hakemlerinden Ersin Erbay, Ramazan Kuşoğlu, Güneş Kızılaslan üçlüsü yönetti.

Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda oynanan müsabakaya her iki takım şu kadroları ile çıktı:

Milas Gençlikspor U18: Kaan(Kaleci), Caner, Ali Bekir, Besim, Görkem, Adil, Kaan, Efe Eren, Atahan, Rojhat,  Enes. 

Marmarisspor: Bartu(Kaleci), Asım, Meriç, Hasan, Mustafa, Berat, Berkay, Refik, Ege, Muhammet, Emre.

İyi oyunculardan kurulu olan her iki takım müsabakaya tempolu başladı. Maçın 3. dakikasında Marmarissporlu Emre’nin gollük vuruşu, üst direkten dışarı gitti. Dakikalar 21’i gösterdiğinde Marmarissporlu Hasan, güzel bir vuruşla takımını 0-1 yapan golü kaydetti. Maçın 37. dakikasında Marmarisspor’un kontra atağında ceza sahasında topla buluşan Emre, skoru 0-2 yapan golü kaydetti. Maçın 42. dakikasında Marmarissporlu Berat, kırmızı kart gördü. Oyunun 44. dakikasında ise Milas Gençliksporlu Kaan, şık bir golle skoru 1-2 yapan sayıyı kaydetti. Devre, deplasmanda oynayan Marmarisspor takımının 1-2 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya hızlı giren Milas Gençlikspor takımı, maçın 58. dakikasında penaltıdan Adil’in golüyle beraberliğe kavuştu: 2-2

Maçın bu anından sonra nefesler tutuldu. 89. dakikada Marmarissporlu Mustafa skoru 2-3 yapan golü kaydetti. Dakikalar 90’ı gösterdiğinde ise Milas Gençlikspor penaltı kazandı. Topun başına gelen Adil, şık bir vuruşla skoru 3-3 yapan golü kaydetti. Müsabaka, karşılıklı atılan gollerle 3-3 sona erdi.

 

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis