Milas Gençlikspor’un yıldızları şampiyon oldu

Milas Gençlikspor Kulübü’nün U12 futbol takımı, 10 takımın mücadele ettiği A grubunda, 18 maçta 16 galibiyet 2 beraberlik alarak namağlup şampiyon oldu.

Milas Gençlikspor’un yıldızları şampiyon oldu
  • 06 February 2019, Wednesday 11:07

Grubunu 50 puanla lider olarak tamamlayan Milas Gençlikspor’un geleceğin yıldız futbolcuları, 18 maçta rakip takım filelerine tam 121 gol atarak kırılması zorbir rekora da imza attılar.

Ligin son hafta maçında Güllük Stadyumu’nda oynadıkları Ortakent Yahşispor maçında tam 5 gol atarak sahadan 3 puanla ayrılan Milas Gençlikspor U12 futbol takımı U12 grubunun en flaş takımı olarak gelecek için umut verdiler.

Milas Gençlikspor Kulüp Başkanı Ersin Köksal yaptığı açıklamada,U12 Futbol Takımını grup şampiyonluğu için kutlayarak “başarıda ve şampiyonlukta emekleri olan sporcularımızı, antrenörlerimizi ve yönetim kadromuzla sporcularımızın ailelerini kutluyor ve hepsine teşekkür ediyorum” dedi.

“Milas Gençlikspor Kulübü, alt yapısındaki geleceğin başarılı futbolcularıyla Milas için umut vermeye devam ediyor” diyen Başkan Köksal,“tüm hedefimiz kulübümüzün bünyesinden başarılı yıldız sporcular yetiştirerek gelecekte Milas’ın adını başarıyla duyurmaktır” açıklamasında bulundu.

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık