Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Milas İçin Oynayacağız

2018-2019 Süper Amatör Küme Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi yapan Yeni Milasspor Kulübü Futbol Takımı sporcuları, geçtiğimiz günler içersinde spor tesislerinde gazetemize yaptıkları açıklamada,“kalan maçlarımızda puan kaybı yaşamadan lig mücadelemizi sürdürüp şampiyon olacağız” dediler.

Milas İçin Oynayacağız

Turgutreis maçında istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını da vurgulayan Yeni Milasspor futbol takımı sporcuları hafta sonu oynayacakları lig maçında Beçin Gençlikspor’u yenerek geçen hafta alınan mağlubiyeti telafi edeceklerini belirttiler.

Yeni Milasspor futbol takımı sporcuları şampiyonluk yarışında liderliklerini sürdürdüklerini dile getirerek,“kalan lig maçlarımızda, yaşadığımız her olumsuz şarta ve sıkıntılarımıza rağmen taraftarlarımız ve Milas Belediye Başkanı, Onursal Başkanımız Muhammet Tokat ve Milas için, mücadelemizi yapıp mutlu sona ulaşacağız” dediler.

Teşekkür ettiler...

Başkan Muhammet Tokat’a ve Yeni Milasspor taraftarlarına verdikleri destek için teşekkür eden Yeni Milasspor Futbol Takımı sporcuları, Pazar günü Ören Stadyumu’nda oynayacakları Beçin Gençlikspor lig maçı için Milaslı futbolseverleri maçlarını izlemeye davet ettiler.

Yeni Milasspor- Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor

Hafta sonu Pazar günü Ören Stadyumu’nda Saat 14.00 te Milas’ın Süper Amatör Küme Ligi’nde mücadele eden 2 takımı lig maçı için sahaya çıkıyorlar.

Ligde 29 puanla liderlik koltuğunda oturan ve şampiyonluk şansı çok yüksek olan Yeni Milasspor ile 13 puanla 9. sırada yer alan ve ligden düşmeme mücadelesi veren Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor arasında oynanacak olan karşılaşma, futbolseverlerce de ilgiyle takip edilecek.

Yeni Milasspor karşılaşmayı kazanarak şampiyonlukta yoluna devam etmek isterken Beçin Gençliksporda sahadan alacağı puanlarla ligin üst sıralarına çıkma mücadelesi verecek.

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis