Mor beyazlılar İzmir’de

​​​​​​​Türkiye Masterler Ligi Ege Bölgesinde ilçemizi temsil eden Mor Beyazlı Milasspor Masterlerı hafta sonu Cumartesi günü İzmir’de Menemenspor ile karşılaşacak.

Mor beyazlılar İzmir’de

Teknik Sorumluluğunu Hasan Ali Arıkan’ın, Genel Koordinatörlüğünü Erkan İşli’nin üstlendiği Milasspor Masterlerı 2018-2019 sezonunda Ege Bölgesi Masterler Ligi’nde ilk yarıyı 15 puanla lider olarak kaptı.

2017-2018 sezonunda Ege Bölgesi Masterler Ligi üçüncüsü olan ve elde ettiği bu başarıyla Antalya’da oynanan Masterler Şampiyonası’na katılan ilçemiz takımı Milasspor Masterlerı çeyrek finalde elenerek turnuvaya veda etmişti.

Hedef Şampiyonluk...

Ege Bölgesi Masterler Ligi’nin ilk yarısını lider olarak kapatan Milasspor Masterlerı, 9 Şubat Cumartesi günü İzmir’de lig dördüncüsü Menemenspor ile yapacağı lig maçına, hafta boyunca antrenörleri nezaretinde çalıştı.

Menemen lig maçında sahaya takviyeli kadrosu ile çıkacak olan Milasspor’da tek hedef sahadan galibiyetle ayrılarak zirvedeki yerini korumak olarak açıklandı. Sezon sonunda Mayıs ayında Antalya’da yapılacak olan Masterler Turnuvasına şampiyon olarak katılmak istediklerini vurgulayan takımın Koordinatörü Erkan İşli, hedefimiz şampiyonluk ve Milas’ın en iyi şekilde tanıtımıdır açıklamasında bulundu.

 

 

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık