Milas Milli Eğitim Müdürlüğü’nden rekor promosyon anlaşması

​​​​​​​6500 TL’ye imza attılar

Milas Milli Eğitim Müdürlüğü’nden rekor promosyon anlaşması

Milas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Yapı kredi bankası ile yaptığı 3 yıllığına 6500 TL tutarındaki Banka Promosyon Anlaşması ile rekora imza attı.
Milas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün Türkiye’de şu ana kadar yapılmış en yüksek meblağ olan 6500 TL’lik rekor banka promosyon anlaşması, eğitim camiasında büyük bir memnuniyetle karşılanırken “şu an Milas’ta görev yapmak isterdim” yorumlarını da beraberinde getirdi.
Milli Eğitim Müdürlüklerinin Bankalarla yaptığı maaş promosyonu anlaşmaları periyodik olarak yapılıyor. Genellikle 3 yıllık yapılan anlaşmalarda zaman zaman beklenenin üzerinde rakamlara da ulaşılıyor. Milas’ta yapılan son maaş promosyonu anlaşması ile öğretmenlere 6500 TL'lik rekor promosyon ödenmesi konusunda sözleşme imzalandı.
Ortalama öğretmen maaşlarının 5 bin-5500 TL olduğunu düşünecek olursak 6500 TL’lik banka promosyon ücretinin rekor bir anlaşma olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.
Milas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün yaptığı banka promosyon anlaşmasına göre;
1) 6500 TL promosyon ücreti hesaplara tek seferde yatırılacak ( Şubat 2022) .
2) İlçeden başka yere atanan öğretmen ilçeden ayrılırken almış olduğu 6500 TL’den herhangi bir geri ödeme yapmayacak. Yani öğretmen bir ay sonra bile başka bir yere atansa dahi 6500 TL onda kalacak.
3) İlçeye sonradan gelen öğretmenlere de kalan süre tutarında ödeme yapılacak. 
4) Havale , işletim ücreti EFT ücretleri alınmayacak.
5) Hesap kartı ve kredi kartlarından yıllık aidat ücretleri alınmayacak.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık