Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

​​​​​​​MİLAS SÜT ÜRETİCİLERİ BİRLİĞİ OSB'DE ÜRETİM TESİSİ KURUYOR

            Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, bir süre önce genel kurulu yapan Milas Süt Üreticileri Birliğini ziyaret ederek kutladı. MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel, Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Tiryakioğlu; yeniden Süt Üreticileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Ali İhsan Gezgin ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nurettin Pınar ile Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Güder, Ahmet Avcı ve Hüseyin Kuluca'yı kutlayarak başarılar dilediler.

​​​​​​​MİLAS SÜT ÜRETİCİLERİ BİRLİĞİ OSB'DE ÜRETİM TESİSİ KURUYOR

           MİTSO Yöneticilerinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Milas Süt Üreticileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ali İhsan Gezgin, ziyaretleri nedeniyle MİTSO yöneticilerine teşekkür etti. Gezgin, birlik olara yaklaşık 3 bin üyelerinin olduğunu ve Birliğin yıllık cirosunun 300 milyon TL dolayında olduğunu anlatarak Birlik çalışmalarını ve hedeflerini anlattı. Birliğin, Milas OSB'de 13 bin 500 metrekarelik bir arsasının olduğunu da belirten Ali İhsan Gezgin amaçlarının bu yıl içinde OSB'deki tesislerinin yapımına başlamak olduğunu ifade etti. Tesisin mimari tasarım çalışmalarının sürdüğünü belirten Ali İhsan Gezgin, ürettikleri süt ürünlerinin tüketicilere daha kolay ulaşmasını sağlamak için de şehir içinde veya çevre yolunda uygun bir mağaza arayışlarının sürdüğünü söyledi.

            MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer'de Milas Süt Üreticileri Birliği'nin yıllardır örnek bir çalışma ortaya koyarak Milaslı süt üreticisini desteklediğini belirterek yeni görev döneminde Ali İhsan Gezgin ve yönetim kurulu üyelerini kutlayarak başarılar diledi. Reşit Özer çevre yolunda Milas ürünlerinin satışa sunulduğu çok sayıda mağaza olması gerektiğini ifade ederek "Süt Birliğinden de çevre yolunda bir satış mağazası açmasını istiyoruz" diye konuştu..

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis