Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Milas Ticaret ve Sanayi Odası yeni yönetimini belirliyor

Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nın Meslek Grupları seçimleri yapıldı. Oda üyeleri 10 Meslek Grubu’nda asil ve yedek üyeler için oy kullandı. 1 nolu sandıkta 2 ayrı liste yarışırken, diğer 9  sandıkta tek liste oylamaya sunuldu.

Milas Ticaret ve Sanayi Odası yeni yönetimini belirliyor
  • 03 October 2022, Monday 17:02

Her Meslek Grubu’nun asil ve yedek üyelerinin belirleneceği seçimler sonrasında, Meslek Grupları’nın asil üyeleri Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nın meclisini oluşturacak.

Daha sonra Meclis, önce kendi Meclis Başkanı’nı seçecek, ardından kendi içinde bir Yönetim Kurulu belirleyecek. Yönetim Kurulu da ilk toplantısında başkanını seçecek.

Dün saat 10’da başlayan MİTSO seçimlerinde eski Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer ve Meclis Başkanı Mustafa Yüksel’in listesi 10 sandıkta seçime katılırken, geçtiğimiz günlerde adaylığını açıklayan Onsa Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Salih Önel’in oluşturduğu liste sadece 1 nolu sandıkta yarışıyor.

Milas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı’na aday olduğunu geçtiğimiz günlerde açıklayan Salih Önel, düzenlediği basın toplantısında “Bu seçim adil değildir” diyerek kendisine seçim çalışması için gereken iletişim bilgilerinin verilmediğini iddia ederek, MİTSO üyelerine basın aracılığı ile seslenerek “demokratik ve özgürlükçü bir yönetim için beni desteklemenizi istiyorum” demişti.

MİTSO Başkanı Reşit Özer ise, Kişisel Verileri Koruma Kanunu gereğince üyelerin iletişim bilgilerini paylaşmalarının yasak olduğunu, ancak hangi meslek grubunda hangi üyelerin oy kullanacağına ilişkin listelerin odanın kapısında asılı olduğunu, herhangi bir şeyi gizleme gibi bir tutumlarının olmadığını, olamayacağını belirtmişti.

10 meslek grubunda seçimler, MİTSO binasının üst katında, saat 10:da başladı ve akşam saat 17:00’de oy kullanma sona erecek.

 

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis