Milas TürkKızılayı ile iyilik yolculuğu devam ediyor

Milas Kaymakamımız Eren Arslan, Türk Kızılay Milas Şube Başkanı Ayşegül Semerci Güneş ve yönetimi Pomelon Avm Migros’ta başlatılan Ramazan Ayı Gıda kolisi Bağışı Kampanyası için Milaslılara destek çağrısında bulundu.

Milas TürkKızılayı ile iyilik yolculuğu devam ediyor

Her yıl milyonlarca ihtiyaç sahibine yardım elini uzatan Türk Kızılayı’nın Milas Şubesi de, Pomelon Avm Migros’ta yapılan gıda paketleri bağışlarıyla Milas’ta yaşayan ihtiyaç sahibi hemşerilerimize yardım elini uzatıyor.

Türk Kızılayı Milas Şube Başkanı Ayşegül Semerci Güneş; “Milas Kaymakamımız Sayın Eren Arslan’ın da büyük katkılarıyla Milaslı hayırseverlerin bağışı olan Ramazan Gıda Paketleri ile yüzbinlerin sofrasını bereketlendirmeye çalışıyoruz. Sizler aracılığıyla hayırsever Milaslı hemşehrilerimize çağrıda bulunarak, ‘Ramazan boyunca Pomelon Avm Migros’ta Türk Kızılay Milas Şubemiz Yardımlarınızı bekliyor’ diyoruz.

Her yıl olduğu gibi bu mübarek Ramazan ayında da vatandaşlarımızın ‘Gıda Paketi Bağışları’ yurt içindeki ihtiyaç sahiplerine Kızılay ekiplerince ulaştırılıyor. Biz de Milas şubesi olarak halkımıza, ‘Haydi siz de bir sofrayı bereketlendirin çorbada tuzunuz olsun’ diyerek çağrıda bulunuyor, iyi ve hayırsever hemşerilerimize, ihtiyaç sahibi hemşerilerimizin sofrasını bereketlendirdikleri için de teşekkür ediyoruz” diyerek, Türk Kızılayı Milas Şubesi olarak iyilik yolculuğuna devam ettiklerini söyledi.

 

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık