Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Milas Vetaranları Şampiyon Oldular

Milas Belediyespor Vetaranları:3 Marmaris Belediyesi Vetaranları:0 Muğla Vetaranları Voleybol Turnuvasına ev sahipliği yapan Milas Belediyesi, 2 gün boyunca 4 Veteran Voleybol Takımını ağırladı. Ev sahibi olarak Milas Vetaranlarının katıldığı voleybol turnuvasında 8 kez şampiyon olan Marmaris Belediyesi Vetaran Takımı, 4 kez şampiyon olan Muğla Büyükşehir Belediyesi Vetaran Takımı ve 3 kez şampiyon olan Datça Belediyesi Vetaran Takımlarının buluşmasından Milas Belediyesi Vetaran Takımı Şampiyon olarak ayrılarak 3. Şampiyonluğuna kavuştu.

Milas Vetaranları Şampiyon Oldular

15 Aralık Cumartesi günü başlayan ilk gün karşılaşmalarında rakiplerini yenen Milas Belediyesi Veteran Voleybol Takımı ile Marmaris Belediyesi Vetaran Voleybol Takımları, turnuvanın şampiyonluğu için 16 Aralık Pazar günü son kez şampiyonluk maçı için sahaya çıktılar.

Turnuvanın aynı gün oynanan ilk maçında turnuva üçüncülüğü maçında sahaya Muğla Büyükşehir Belediyesi Vetaran Takımı ile Datça Belediyesi Vetaran Takımı çıktı.

Turnuva Takımları Birlikte Eğlendiler

15 Aralık Cumartesi günü Milas Atatürk Spor Kompleksi’nde oynanan 18. Veteranlar Voleybol Turnuvasında buluşan 4 takımın sporcuları, gündüz maçlarını oynadılar ve akşamda maçların yorgunluğunu Uzun Yuva Ertaç Resturantta bir araya gelerek attılar.

Milas Belediye Başkanı’nın da katıldığı akşam yemeğinde gönüllerince eğlenen 4 takımın sporcuları ve aileleri, birlik ve beraberlik mesajları veren güzel davranışlara imza attılar.

Turnuvaya ev sahipliği yapan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a bir teşekkür plaketi veren Muğla Büyük Şehir Belediyesi Voleybol Takımı yöneticisi ve sporcusu Ali İnan ve diğer 3 takımın takım kaptanları, turnuvaya ev sahipliği yaptıkları için başkan Tokat’a teşekkür ettiler.

Final Maçları Pazar günü oynandı

16 Aralık Pazar günü yapılan turnuva üçüncülük maçında Muğla Büyükşehir Belediyesi Vetaran Takımı, Datça Belediyesi Veteran Takımını 3-1 yenerek turnuva 3.’sü oldu.

Şampiyon Milas Belediyesi Vetaran Takımı

Turnuvanın Final ve Şampiyonluk maçında rakibi Marmaris Belediyesi Vetaran Takımını güzel bir oyun sonrasında 3-0 yenen Milas Belediyesi, turnuvanın şampiyonu oldu.

Milas Belediyesi Veteran Takımı:3 Marmaris Belediyesi Vetaran Takımı:0

Maçın Hakemleri: Ünsal Çelik, Olgun Akdoğan, Hüseyin Açar

Milas Belediyesi Veteran Takımı: Mahmut Gökova, Ali İlter, İbrahim Ulaş, Cihan Uyanık, Süleyman Koç, Ceyhun Sobucalı, Mustafa Ervatan, İbrahim Tümer, Ömer Gülter, Kemal Çimen, Zafer Haskan, Yusuf Kırçıl

Antrenör: Erdem Özkan

Marmaris Belediyesi Veteran Takımı: Zafer Deveci, Refik Korhan Demiröz, İsmail Diricanlı, Hakan Akbaş, Serdar Yılmaz, Hakan Poyraz, Ali Rıza Erkılınçoğlu, Nurol İşleyen, Mesut Sarol, Murat Utkan

Antrenör: Nurol İşleyen

Üçüncülük Maçı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Veteran Takımı:3 Datça Belediyesi Vetaran Takımı:1

Maçın Hakemleri: Eşref Mete, Ünsal Çelik, Olgun Akdoğan

Muğla Büyükşehir Belediyesi Veteran Takımı: Ali İnan, Ferruh Eyüpoğlu, Ali Boz, Feridun Merter, Sertan İnce, Nihat Ölmez, Eren Can, Ümit Sefa Girgin, Sami Savran, Fatih Bıçak

Antrenör: Ali İnan

Datça Belediyesi Vetaran Takımı: Yahya Altun, İsmail Anar, Ferruh Şakar, Şeref Özdemir, Rumi Candemir, Murat Atın, Murat Karadağ, E.Fahri Zeren, İsmail Arabacı, Oğuz Yazgan, Cenk Çelik,

Antrenör: Murat Karadağ

Ödül Töreni

16 Aralık Pazar günü oynanan final maçları sonrasında turnuvanın en iyilerine, turnuvayı izleyen Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Milas Belediyespor Yöneticisi Ümit Demirbacak ve voleybol takımlarının antrenörleri tarafından kupaları ve madalyaları verildi.

Turnuva Sıralaması

 Şampiyon Takım: Milas Belediyesi Vetaranları

 Turnuva İkincisi: Marmaris Belediyesi Veteran Takımı

 Turnuva Üçüncüsü: Muğla Büyükşehir Belediyesi Veteran Takımı

 Turnuva Dördüncüsü: Datça Belediyesi Veteran Takımı

Turnuvanın Enleri

En İyi Servisçi: Fatih Bıçak- Muğla Büyükşehir Belediyesi

En İyi Servis Karşılayan: Yahya Altun- Datça Belediyesi

En İyi Libero: Ali Rıza Erkılınç-Marmaris Belediyesi

En İyi Blokçu: Hakan Poyraz- Marmaris Belediyesi

En İyi Smaçör: Ceyhun Sobucalı- Milas Belediyesi

En Değerli Oyuncu: Ferruh Eyüpoğlu- Muğla Büyükşehir Belediyesi

En İyi Antrenör: Erdem Özkan- Milas Belediyesi

Turnuva Hakemleri: Eşref Mete, Ünsal Çelik, Olgun Akdoğan

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık