Kültür elçilerinden dayanışma yemeği…

İlçemizin kültür elçileri olarak bilinen Milas Folklor Araştırma Derneği (MİFAD) tarafından 22 Aralık 2018 Cumartesi günü, Havuzbaşı Restaurant’ta dayanışma ve kaynaşma yemeği düzenleniyor.

Kültür elçilerinden dayanışma yemeği…

Kuruluşunun 7’nci yılını kutlayan, kültür ve sanat alanında çalışmalarıyla Milaslıların gönlünde taht kuran ve bu nedenle ilçemizin kültür elçileri olarak kabul edilen Milas Folklor Araştırma Derneği (MİFAD) tarafından 22 Aralık 2018 Cumartesi günü Havuzbaşı Restaurant’ta dayanışma ve kaynaşma yemeği düzenleniyor.

Düzenlenecek olan dayanışma ve kaynaşma yemeği öncesinde basın mensuplarına bir açıklamada bulunan Dernek Başkanı Mustafa Emekli; “En son 2 yıl önce böyle bir etkinlik düzenlemiş, toplumun her kesiminden katılanlarla güzel ve keyifli bir akşam birlikte olmuştuk.

7 yıl önce yola çıktık ve o günden bugüne, gerek düzenlediğimiz gençlik festivalleri ve gerekse Milas Sanat Merkezi aracılığıyla, geleneksel kültürümüzü yaşatma adına, sanatın birçok dalında faaliyet gösterdik ve bu etkinliklerle Milas halkının gönlünü kazandık. Bazen yurtdışındaki festivallere davet edildik, bazen de biz onlara ev sahipliği yaptık. Bundan sonraki süreçte; Bale, halk oyunları, müzik eğitimleri, resim, satranç, modern dans gibi etkinliklerimizin yanı sıra, dernek olarak Milas’ın kültür değerleri üzerinde de önemli çalışmalar yapma çabası içerisindeyiz. Milas’ın kültürleri üzerinde çeşitli araştırmalarımız oldu, bu araştırmalar daha da genişleyecek ve kentin kültür envanterini oluşturma adına ciddi bir katkı sunacaktır.

Her fırsatta belirttiğimiz gibi bugüne kadar bizleri yalnız bırakmayan, maddi ve manevi her konuda destek veren tüm Milas halkına teşekkür ediyor, 22 Aralık’ta bir kez daha bir arada olmak için davet ediyoruz” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık