Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Milas’a 3 Yeni Okulun İhalesi Yapıldı..

AKP Muğla Milletvekili M.Yavuz Demir, dün yazılı bir basın açıklaması yaparak, Muğla’nın 5 ilçesine 7 yeni okul binası inşa edileceğini bildirirken, bunlardan üçünün Milas’a yapılacağını ve hepsinin ihalelerinin Kasım 2018 tarihinde yapıldığını bildirdi.

Milas’a 3 Yeni Okulun İhalesi Yapıldı..

Buna göre, 12 milyon 192 bin lira bedelle 16 derslikli Milas Ortaokulu, 5 milyon 36 bin lira bedelle Milas Ağaçlıhöyük İlkokulu ve 8 milyon 866 bin lira bedelle 16 derslikli Milas Güllük İlkokulu yapılacak.

Diğer okul binaları ise Fethiye’ye 24 derslikli M.Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu, Menteşe’ye 5 derslikli Feriha-Osman ilkokulu, Ortaca’ya 12 derslikli Özalp Ortaokulu ve Köyceğiz’e 12 derslikli Beyobası İlkokulu.

Arsaları hayırseverlerce bağışlanan Ortaca, Köyceğiz ve Menteşe’deki okullar için de Muğla Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı’na 12 milyon 330 bin liralık ödeneğin aktarıldığı bildirildi.

Milletvekili Demir, diğer ilçelerin okul ihtiyaçlarını da takip ettiklerini bildirdiği açıklamasında, “yeni okullarımız Muğla’mıza hayırlı olsun” ifadesini kullandı.

 

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis