Milas'ı değiştirecek çalışmaların ihaleleri yapılıyor

Çeşitli kurum ve kuruluşlar, Milas için planlanan önemli projelerinin ihalelerini önümüzdeki günlerde gerçekleştirecek.

Milas'ı değiştirecek çalışmaların ihaleleri yapılıyor

Esentepe Parkı mesire alanı projesi, eski emniyet müdürlüğü binası yıkımı, doğalgaz boru hattı yapımı gibi ihaleler ile Eşence Barajı’nın ÇED Toplantısı, önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek.

Esentepe’ye mesire alanı

Milas Belediyesi, Hacıabti Mahallesi’ndeki Esentepe Parkı’na 2 bin 500 metrekarelik alanda mesire alanı yaptıracak. İhale; 29 Haziran’da gerçekleştirilecek. Çalışmanın tamamlanmasıyla Milas, yeni bir görünüme kavuşmuş olacak.

Emniyet Müdürlüğü binası yıkımı

Milas Emniyet Müdürlüğü binasının yıkım ihalesi de, bugün saat 14.00’te gerçekleştirilecek.  5 katlı 2 bin 40 metrekarelik kapalı alana sahip Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binası ile yanında bulunan taşınmazların hurda karşılığı yıkılması ihale edilecek. Binanın yıkımının ardından Selçuklu mimarisine özgü yeni binanın yapımına başlanacak.

Doğalgaz resmen geliyor

Milas İlçesi Doğal Gaz Boru Hattı Yapım İşi’nin ihalesi ise, 21 Haziran’da saat 14.00’te gerçekleştirilecek. İhale kapsamında yaklaşık 32.337 metre (eğik) uzunluğunda 12” çaplı doğal gaz çelik boru hattı sistemi, 1 adet Pig Atıcı ve Hot-Tap Vana İstasyonu ile 1 adet Hat Vana ve 1 adet Take- Off Vana İstasyonu yapım işleri ile ilgili malzeme temini, tesis ve inşa işlerinin ihalesi merakla bekleniyor.

Eşence Barajı’nın ÇED Toplantısı

DSİ 21. Bölge Müdürlüğü tarafından, Milas’ta, Kızılcayıkık Mahallesi, Çeşme Mevkii'nde “Eşence Barajı ve Sulaması, Malzeme Ocakları, Kırma-Eleme-Yıkama Tesisi Ve Beton Santrali Projesi” planlanıyor. Söz konusu proje için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) ile ilgili halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak için “Halkın Katılımı Toplantısı” yapılacak. Toplantı, Kızılcayıkık Mahallesi Köy Kahvehanesi’nde 16 Haziran günü saat 11.00’de gerçekleştirilecek.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık