Milas’ı gururlandıran ikincilik Ece’den geldi

Milas Gençlikspor Kulübünde Judo sporcusu olan Ece Zurnacı Türkiye Judo Federasyonu tarafından düzenlenen Spor Toto Gençler Türkiye Şampiyonası’nda 78 Kg’da Türkiye İkincisi olma başarısını gösterdi.

 Milas’ı gururlandıran ikincilik Ece’den geldi
  • 13 February 2019, Wednesday 9:12

7-10 Şubat tarihleri arasında Ankara’da yapılan Gençler Judo Şampiyonasına ilçemiz ve ilimiz adına katılan sporcumuz Ece Zurnacı şampiyonada bir birinden başarılı müsabakalar çıkartarak finale kadar geldi.

Final maçında rakibine yenilen Ece Zurnacı, Türkiye İkincisi olma başarısını göstererek Milli Takım Kampına davet edildi.

Milas Geçlik ve Spor Müdürlüğü bünyesinde Judo’ya başlayan, 2000 Milas doğumlu sporcumuz Ece Zurnacı, halen Sakarya Üniversitesi’nde BESYO öğrencisi olarak öğrenim yaşamına devam ediyor.

Antrenörü Beden Eğitimi Öğretmeni Celal Yıldız ve Sakarya Üniversitesi BESYO Beden Eğitimi Öğretmeni antrenör Mehmet Şen ile birlikte Ankara’da yapılan Gençler Judo Şampiyonası’na katılan sporcumuz Ece Zurnacı, spor otoriteleri tarafından gelecek vaat eden sporcular arasında gösteriliyor.

Milas Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nde Judo sporuna başlayan Ece Zurnacı, Savaş Bad ve Yeliz Çatak gibi antrenörlerle çalışarak alt yapıda iyi eğitimler aldı.

Halen Milas Gençlikspor Kulübü’nün lisanlı Judo sporcusu olan Ece Zurnacı’ya Milli Takım yolunda gazetemiz olarak başarılar diliyoruz.

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık