Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

 Milas’ın Tek Basketbol Temsilcisi Akademispor

 Antrenörlüğünü Fatih Gürpınar’ın yaptığı Milas’ın Basketbol Ligindeki tek temsilcisi Milas Akademispor, ikinci yarı maçlarına başlıyor.

 Milas’ın Tek Basketbol Temsilcisi Akademispor

2019-2020 Ali Günay Kocamemi Basketbol sezonunda Muğla Yıldızlar grubunda ilçemizi temsil eden tek takım olan Milas Akademispor takımı, 1 Aralık Pazar günü saat 14.00’te Yatağan Spor Salonu’nda Bodrum Kartalları Takımıyla ligin ikinci yarı maçlarına başlıyor.
Milas’ta salon sıkıntısı nedeniyle tüm iç saha karşılaşmalarını deplasmanda Yatağan, Bodrum ve Muğla’da oynamak zorunda kalan Milas Akademispor yıldızlar Basketbol takımı, ligin ilk yarısında 5 maçta 4 galibiyet ve 1 mağlubiyet aldı.
Milas Akademispor 10 deplasman maçına çıkıyor
Bodrum’dan 4 takım, Bodrum Kartalları, Bodrum Doğuşspor, Bodrum Karyaspor, Bodrum Yarımadaspor ve Muğla Karyaspor ile ligde mücadele eden ilçemizin basketboldaki tek temsilcisi Milas Akademispor, kendi seyircisi ve kendi sahasında oynayacağı lig maçlarının özlemini çekiyor.
Ligde son olarak Bodrum Karyaspor’u 68-53 lük bir farkla geçen Milas Akademispor Yıldızlar Basketbol Takımı sporcuları gazetemize yaptıkları açıklamada, artık kendi sahamızda Milas’ta lig maçlarımızı oynamak istiyoruz dediler.
Her hafta iç saha karşılaşmalarını da deplasmanda oynadıklarını vurgulayan başarılı sporcular, yerel yöneticilerden saha konusunda kendilerine yardımcı olmalarını istediler.

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis