Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Muğla Derbisi

Bodrumspor Veteranlar- Milasspor Masterler

Muğla Derbisi

Yeşil sahaların Masterler ligindeki 2 ezeli rakibi, ancak 2 ebedi dostları Bodrumspor Veteranlar Futbol Takımıyla Milasspor Masterler Futbol Takımı, Ege Bölgesi Masterler Ligi’nin ilk maçında Bodrum Yalı Çiftlik Stadyumu’nda 30 Kasım Cumartesi günü karşı karşıya geliyorlar.
Ege Bölgesi Masterler Liginde şampiyonluğu hedefleyen Bodrumspor Veteranlar Takımı ile Milasspor Masterler Futbol Takımı arasındaki maç haftanın en ilginç ve heyecanlı maçı olarak futbolseverlerin de dikkatini çekiyor.
Ege Bölgesi Liginde oynadığı 4 maçta 3 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 10 puan toplayan lig birincisi Bodrumspor Veteranlar Futbol Takımı, Yalı Çiftlik Stadyumu’nda Antrenör Selim Demirci yönetiminde sahaya galibiyet için çıkacak.
Antrenörlüğünü Erkan İşli’nin üstlendiği ligde 4 maçta 3 galibiyet ve 1 mağlubiyet alarak 9 puan toplayan Milasspor Masterlar Futbol Takımı da Yalı Çiftlik Stadyumu’nda oynanacak olan Ege Bölgesi Lig karşılaşmasında sahaya, lideri devirmek ve galibiyet için çıkacak.
2018-2019 Sezonu Ege Bölgesi Masterler Ligi Şampiyonu olan ve bu başarısıyla katıldığı Antalya Masterler Turnuvasında yine şampiyon olan ilçemiz takımı Mor Beyazlı Milasspor Masterlar Takımı, geçen seneki başarısını tekrarlamak adına, Bodrum maçından galibiyetle ayrılmak istiyor.

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis