Milaslı Atletler, Gençlikspor adına koşacaklar

​​​​​​​Antrenörlüğünü Emekli Beden Eğitimi Öğretmeni Havva Uzuncan’ın yaptığı ve katıldıkları her Atletizm müsabakalarında ilçemizi başarıyla temsil ederek adını duyuran Milas Atletizm Takımı, 2021-2022 sezonunda atletizm müsabakalarında Milas Gençlikspor Kulübü adına yarışacaklar.

Milaslı Atletler, Gençlikspor adına koşacaklar
  • 23 September 2021, Thursday 10:03

İlçemiz Milas’ta çok kısa bir zaman önce kurulun ancak katıldıkları atletizm yarışlarında aldıkları madalyalar ve derecelerle ilçemiz Milas’ı gururlandıran antrenör Havva Uzuncan’ın sporcuları yeni sezonda Milas Gençlikspor Kulübü’nün bünyesinde yarışlara katılacaklar.

20 Eylül Pazartesi günü akşamı Mylasa 48 Resturant’ta kuruluşlarının 19. yılını kutlayan Milas Gençlikspor Kulübü adına başkan Ersin Köksal, Milas Gençlikspor ailesine katılan Milas Atletizm Takımı antrenörü Havva Uzuncan’a da bir teşekkür sertifikası vererek, resmen atletizm takımının Milas Gençlikspor bünyesinde yer aldığını belirtti.

Kuruluşları sonrasında Milas Gençlik ve Spor Müdürlüğü adına yarışlara katılan ve başarılarıyla adını duyuran Milas Atletizm Takımı’na bugüne kadar sponsorluk yapan Milas Gençlik ve Spor Müdürü Durmuş Tayfun Uslu, atletizm takımının bir kulüp bünyesinde müsabakalara katılması ile ilgili açıklamasında “Milas Gençlikspor Kulübü atletlerimizin lisanslarını bizden talep ettikleri takdirde kendilerine yardımcı oluruz diyerek yeni sezonda tüm spor kulüplerine başarı dileklerini iletti.

 

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık