Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Milaslı Beşiktaşlılar Şampiyonluk Şarkıları Söylüyorlar

Türkiye Süper Lig'te 2020-2021 sezonunda şampiyonluk sevincini ligin son hafta maçında Izmir'de Göztepe Gürsel Aksel Stadyumunda Göztepe'yi 2-1 yenerek yaşayan Beşiktaş Spor Takımı taraftarları, tüm yurtta Beşiktaş'ın 16.lig şampiyonluğunu kutluyor.

Milaslı Beşiktaşlılar Şampiyonluk Şarkıları Söylüyorlar
  • 19 May 2021, Wednesday 13:21

Milas'ta Kutlamalar Haziran'da

Milas Beşiktaşlılar Grubu adına gazetemize bir açıklama yapan Milas Belediyesi Meclis Üyesi ve Milas Beşiktaşlılar Grup Başkanı Harun  Reşit Çavuşoğlu, Milaslı ve tüm Beşiktaşlı taraftarları elde edilen şampiyonluk için kutlayarak "Şerefimizle ve hakkımızla ulaştığımız şampiyonlumuz kutlu olsun" dedi.

Çavuşoğlu yaşan şampiyonluk ve Milas'taki şampiyonluk kutlamalarıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, pandemi nedeniyle Milas'ta şampiyonluk kutlamalarının net olarak hangi ayda yapılacağını bilemediğini belirtti.

Süper ligin şampiyonluğunun sezonun son maçlarına kalmasının  futbolseverlere büyük bir heyecan ve adrenalin yaşattığını vurgulayan Harun Reşit Çavuşoğlu, ligdeki tüm takımları mücadelelerinden dolayı kutladığını söyledi.

“Milaslı Beşiktaşlılar olarak şampiyonluk kutlamalarımızı pandemi sürecine göre ayarlamaya çalışıyoruz” diyen Çavuşoğlu, “Beşiktaş'ın geçmiş dönemlerde yaşadığı şampiyonluklarını ilçemiz Milas'ta coşkuyla yaşamıştık; ancak bu sene şampiyonluk konvoyumuzu ve şampiyonluk kutlama gecesini biraz geciktireceğiz. Kulüp Başkanımız sayın Ahmet Nur Çebi'nin destek ve teşvikleriyle Haziran ayı içersinde Beşiktaş'ın şampiyonluğuna yakışır bir kutlama gecesinde Milaslı Beşiktaşlılarla bir araya gelmeyi arzu ediyoruz” dedi.

Milaslı Beşiktaşlılar Grup Temsilcisi Harun Reşit Çavuşoğlu, 2020-2021 Spor sezonunu lig ve kupa şampiyonluklarıyla 2 kupayla tamamlayan Beşiktaşspor Kulübünü Milaslı Beşiktaşlılar adına kutladıklarını söyleyerek, tüm Beşiktaşlılara nice nice güzel şampiyonluklar temennisinde bulundu.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık