Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Milaslı Fenerbahçelilerden Kutlama

Türk emniyet Teşkilatının kuruluşunun 174.yıl dönümü nedeniyle Milaslı Fenerbahçeliler grubu adına grup başkanı Hasan Tuzla, Yeni Milasspor Kulüp Amigosu Şeker lakaplı İbrahim Alır, Milas Spor Muhabiri Hüseyin Açar ve Kırkpınar güreşçilerinden Ali Karabaş 12 Nisan Cuma günü Milas Emniyet Müdürü Turgay Ava’yı makamında ziyaret ederek Polis Haftasını kutladılar.

Milaslı Fenerbahçelilerden Kutlama

Milas Emniyet Müdürü Turgay Ava’ya Fenerbahçe atkısı ve bir buket çiçek armağan eden Fenerbahçeliler Milas grup başkanı Hasan Tuzla ve grup üyeleri bir süre Milas Emniyet Müdürü ile spor sohbeti gerçekleştirdiler.

Milaslı Fenerbahçeliler olarak FENER OL Kampanyasına destek verdiklerini belirten Milaslı Fenerbahçeliler grubu üyeleri, yeni sezonda güçlü bir Fenerbahçe izlemek istediklerini söylediler.

Teşekkür Etti

12 Nisan Cuma günü gerçekleşen Milas Emniyet Müdürlüğün’de gerçekleşen kutlama ziyaretinde Emniyet Müdürü Turgay Ava Milaslı Fenerbahçeliler grubu adına kendisini ziyaret ederek Polis Teşkilatının 174. Kuruluş yıl dönümünü kutlayan Milaslı Fenerbahçelilere teşekkür ettiğini söyledi.

Fenerbahçe’nin güçlü bir spor kulübü olduğunu vurgulayan Emniyet Müdürü Turgay Ava umut ediyorum ki yeni sezonda kendisini toplamış sorunlarını gidermiş bir Fenerbahçe’yi hep birlikte izleyeceğiz açıklamasında bulundu.

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık