Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Milaslılar Lösemi hastası küçük Öykü için seferber oldu

Türk Kızılayı tarafından belirli aralıklarla ve düzenli olarak gerçekleştirilen kan verme kampanyaları çerçevesinde Kızılay’ın aracı bir kez daha Atapark’ta konuşlandı. Milaslılar, geçmişte olduğu gibi yine yoğun bir ilgi gösterirken, kan bağışının yanı sıra bir başka destek de Lösemi hastası küçük Öykü Arin’e verildi.

Milaslılar Lösemi hastası küçük Öykü için seferber oldu

Türk Kızılayı, kan bağışını arttırmak, sosyal sorumluluk bilincini oluşturmak amacıyla sürdürdüğü kan bağışı kampanyası için bir kez daha ilçemize gelerek Atapark’ta konuşlandı. Sabah saatlerinde konuşlanan araç, dün akşam saatlerine kadar Atapark’ta bağışçıları ağırladı. Milaslılar, belirli aralıklarla ve düzenli olarak gelen Kızılay Kan Bağışı Ekibi tarafından yürütülen kampanyaya yine yoğun bir ilgi gösterdi.

Bir destek de Lösemi hastası Öykü Arin için…

İzmir’de lösemi hastası 3.5 yaşındaki Öykü Arin Yazıcı için seferberlik başlatılmıştı. Dün kan bağışı için ilçemize gelen Kızılay kan bağışı ekibi ile birlikte küçük lösemi hastası Öykü Arin Yazıcı’nın babası Çağdaş Yazıcı’nın en yakın arkadaşı Binali Erdoğan da gelerek, küçük Öykü için uygun ilik bağışı talebinde bulundu. Bu çağrıya duyarsız kalmayan Milaslılar, adeta küçük Öykü için kan örneği verme yarışına girdiler. Binali Erdoğan ise, Öykü için yollara düştüğünü, Antalya’ya kadar tüm Ege Bölgesi’ni dolaşarak uygun bir donörün bulunması için çaba harcadığını söyledi. 

Hatırlanacağı gibi geçtiğimiz günlerde İzmir başta olmak üzere ülkemizin birçok yerinde Öykü için çağrı yapılmış, hatta bir televizyon programında bile Öykü Arin Yazıcı’ya uygun ilik bulunması için çağrıda bulunulmuştu.

İlik nakli bekleyen Öykü Arin için Türkiye'nin yanı sıra; Kanada, ABD, Fransa ve Almanya'da Kızılhaç ve gönüllü kuruluşlar tarafından da kampanya başlatıldı. Kampanyaya pek çok kişi ve kurum destek veriyor.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis