Milasspor Kongresi’nde çoğunluk sağlanamadı,  20 Eylül bekleniyor

1984-85 yıllarında başlayan profesyonel üçüncü lig macerasını 2000’li yıllarda sonlandıran ve Süper Amatör Küme Ligi’ne düştüğü bu yıldan sonra profesyonellik özlemi ile yanıp tutuşan ilçemizin en köklü ve güzide spor kulübünün Olağanüstü Genel Kurul Toplantısına sadece 5 üye katıldı.

Milasspor Kongresi’nde çoğunluk sağlanamadı,  20 Eylül bekleniyor

Milas Belediyesi Aşkıdil Akarca Toplantı Salonunda 13 Eylül Cuma günü Saat 10.00 da yapılması gereken Olağanüstü Genel Kurul Toplantısına Yeni Milasspor Kulüp Başkanı Ahmet Karabıyık, Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlar Derneği Başkanı Nihat Abbak ve 3 üye katıldı.

Yeni Milasspor Kulübü Olağanüstü Genel Kurul Toplantısının ilkinde 500 üye nin yarısından 1 fazlasının katılması gerekiyordu. Üye çoğunluğunun sağlanamaması nedeniyle Yeni Milasspor Kulübünün Olağanüstü Genel Kurulu ikinci toplantısı 20 Eylül Cuma günü Saat 10.00 da yine bu salonda yapılacak.

İkinci olarak yapılacak toplantıda Yeni Milasspor Kulübü üyelerinin çoğunluğuna bakılmaksızın toplantıya gelen üyelerle Olağanüstü Genel Kurul gerçekleştirilecek.

Geçtiğimiz haftalar içersinde Yeni Milasspor Kulüp Başkanlığı ile yönetimine talip olduğunu vurgulayan, basın yoluyla da bu isteğini duyuran Milaslı iş adamı Öcal Yüksel 12 Eylül Perşembe günü Milas spor basınına Yeni Milasspor Kulüp Başkanlığı isteğinden vazgeçtiğini duyurarak artık yokum demişti.

Bugüne kadar Öcal Yüksel’den başka hiçbir isim Yeni Milasspor Kulüp yönetimine talip olmadı. Öcal Yüksel’in de kulüp başkanlığı isteğinden vazgeçmesi sonrasında Yeni Milasspor Kulübünün 20 Eylül Cuma günü yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurulunda kulüp yönetimine aday çıkıp çıkmayacağı da henüz netleşmemiş oldu.

20 Eylül Cuma günü Yeni Milasspor Kulübü Olağanüstü Genel Kurulu ikinci toplantısında neler yaşanacak sorusu futbolseverlerin gündeminde ilk sırada yer alıyor.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık