“Yeni Milasspor'a başarılar, Başkanlıktan Çekildim”

2019-2020 Spor sezonunda Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nde yer alacak olan Yeni Milasspor'da Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı öncesinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. Kulüp başkanlığını  gectiğimiz haftalar icersinde basın yoluyla açıklayan Öcal Yüksel,  dün Baltalıkapı Cafe'de basınla buluşarak, Yeni Milasspor Kulüp Başkanlığı  için aday olmayacağını açıklayarak, “artık yokum” dedi.

“Yeni Milasspor'a başarılar, Başkanlıktan Çekildim”
  • 12 September 2019, Thursday 16:20

"Yapılan kulislerden bıktım"

Yeni Milassppor Kulüp Başkan adayı Öcal Yüksel adaylıktan çekilmesiyle ilgili olarak, “yapılan kulislerden ve arkamızdan konuşulanlardan bıktım” dedi. Basın mensuplarının sorularına da cevap veren Öcal Yüksel,  baskan adaylığı sonrasında yasananları degerlendirek, “bizim Yeni Milasspor'a olan sevdamizı kimse sorgulayamaz” dedi ve başkanlıktan çekilme kararı ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Öcal Yüksel şunları söyledi:

“2019-2020 Spor sezonunda Yeni Milasspor Kulüp yönetimine talip olduktan sonra her gun hakkımda çeşitli konusmalar yapıldı. Yeni Milasspor Kulübünün  geçen seneki yönetiminden daha kötü bir yönetimle Yeni Milasspor'u yöneteceğimiz söylendi. Hakkımda asılsız birçok dedikodular çıkartıldı. Tüm bunlar yetmezmiş gibi adaylığımiz sonrasında hiçbir şekilde taraftarların desteğini de alamadık. Benim illa Yeni Milasspor Kulübü yönetiminde olayım başkanlık yapayım diye bir derdim yok. İstedik ki bu sene geçen seneden farklı bir sene olsun, Yeni Milasspor'un imajı düzelsin, hak ettiği yerde olsun. Ancak baskanlık için bizlerden daha çok istekli olanlar varmış. Anlayamadığım, neden biz ortaya çıkmadan sizler aday olduğunuzu açıklamadınız, neden bugüne kadar taşın altına elinizi sokmadınız. Ne değişti de simdi adaylık konusunda face’den paylaşımlar yapıyorsunuz. Ahmet Karabıyık'ın olağanüstu genel kurul kararı alması için kendisine 135 bin tl’lik bir senet verdim ve başkanlığı bırakmasını sağladım, yine gazetede kurul kararı çıkması için ilan verilmesi gerekiyormus, bu ilan için 250 tl’lik bir ücreti ödedim ve en önemlisi Yeni Milasspor Kulübü’nün lige katılma ücretini de kendi cebimden verdim. Şimdi başkanlık adaylığımdan çekiliyorum, ama Milasspor için her zaman taşın altına elimizi koyduk gerekirse de yüreğimizi de koymaktan çekinmeyiz. Üzgünüm, hak etmediğimiz durumlara maruz kaldık. Bugünden sonra Yeni Milasspor için uğraşım bitmiştir. Kulübun yönetimine kim gelecekse onlara başarılar diliyorum. Sizlerin aracılığınız ile Yeni Milasspor ile ilgili duygu ve düşuncelerimi Milas Spor Kamuoyu ile paylaşmak istedim. Basın mensuplarımız olarak sizlere teşekkür ediyorum. Yeni Milasspor Kulübüne de Yeni Sezonda bir kez daha başarılar dilerim.”

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık