Milasspor'dan kutlama

2020-2021 spor sezonunda Milas’ı Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nde temsil edecek olan Yeni Milasspor Kulüp Başkanı Öcal Yüksel, gazetemize yaptığı açıklamada; Türkiye Büyük Erkekler Birinci Voleybol  Ligi’nde Milas'ı temsil eden  Milas  Belediyespor Kulübü’nü kazanılan 4 lig maçı ve Alanya karşılaşması için kutladığını söyledi.

Milasspor'dan kutlama

Geçen hafta sonu Milas Atatürk Spor Kompleksi’nde oynanan Alanya Belediyespor karşılaşması öncesinde Voleybol Takımı’nı sabah kahvaltısında ağırlayan Yeni Milasspor Kulüp Başkanı Öcal Yüksel, şehrimizi voleybol liginde başarıyla temsil eden voleybol takımımızla gurur duyduğunu vurgulayarak, hafta sonu Milas'ta oynanacak Bigadiç karşılaşmasında başarı dileklerini iletti.

Yeni Milasspor Kulübü’nün sporun her dalında Milas’ı temsil eden spor kulüplerinin yanında olduğunu söyleyen Başkan Öcal Yüksel, “Hepimizin hedefi aynıdır” dedi.

Milas için mücadele eden tüm spor kulüplerine katılacakları liglerde başarı dileklerini de ileten Başkan Öcal Yüksel, “Yeni Milasspor, yeni sezonda bünyemizdeki farklı spor branşlarıyla da adından söz ettirecektir”  şeklinde konuştu.

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık