MİLAS’TA 100. YIL COŞKUSU... FENER ALAYI VE ODTÜ CAZ ORKESTRASI KONSERİ...

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Milas Belediyesi tarafından fener alayı yürüyüşü ve konser gerçekleştirilecek...

MİLAS’TA 100. YIL COŞKUSU...  FENER ALAYI VE ODTÜ CAZ ORKESTRASI KONSERİ...

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah arkadaşlarının Samsun'a çıkışının 100.  yıldönümü dolayısıyla Milas Belediyesi tarafından, ilçemizde Fener Alayı yürüyüşü düzenlenecek. 19 Mayıs Pazar günü Saat 21.00’da Atapark’tan başlayacak olan Fener Alayı yürüyüşünün ardından, yine Atapark Meydanı’nda (ODTÜ) Orta Doğu Teknik Üniversitesi Caz Orkestrası tarafından Gençlik konseri verilecek. Caz Orkestrası’nın konseri, fener alayı sonrasında, saat 21:30’da Atapark’ta gerçekleşecek ve 19 Mayıs coşkusu zirveye çıkacak.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 100. yılını hep birlikte yaşamanın sonsuz mutluluğu, coşkusu ve heyecanı içerisinde olduğunu belirten Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat; Fener alayı yürüyüşü ve 100. yıl gençlik konserine tüm Milas halkını davet etti.

 

19 Mayıs, Bodrum’da da Konserle Kutlanacak

 

Bodrum da 19 Mayıs coşkusunu bir konserle taçlandıracak. Bodrum Oda Orkestrası ve Bodrum Öğretmenler Korosu, milli mücadelenin 100'üncü yılı dolayısıyla halka açık bir konser düzenleyecek. Bodrum Belediyesi'nin katkılarıyla gerçekleştirilecek olan "100'üncü Yıl Konseri"nde, klasik müziğin en güzel örneklerinin yanı sıra marşlardan oluşan bir seçki sahnelenecek.

Numan Pekdemir’in Sanat Koordinatörlüğünde ve Şef Uğur Sayınbatur yönetimindeki Bodrum Oda Orkestrası ve Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı Serap Erkefeli’nin çalıştırmış olduğu Bodrum Öğretmenler Korosu tarafından Belediye Meydanı'nda halka açık gerçekleştirilecek olan konser, 19 Mayıs 2019 Pazar günü saat 21.30'da başlayacak.

Konser programında Bizet, Brahms, Kodallı, Hopkins ve Mozart’ın eserlerinin yanında klasikleşmiş bir şarkı olan Yine bir Gülnihal’den Gençlik Marşı'na; Vatan Marşı'ndan, Hoş gelişler ola Mustafa Kemal Paşa’ya ve Onuncu Yıl Marşı'na kadar sevilen eserler ve marşlar yer alacak.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık