Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

MİLAS'TA 2. EVLİLİK FUARI 5 / 9 ŞUBATTA YAPILACAK

Milas'ta ilki bu yıl 13 / 17 Şubat tarihleri arasında yapılan Güney Ege Evlilik, Evlilik Hazırlıkları, Düğün, Çeyiz, Anne ve Bebek Fuarı'nın ikincisi 5 / 9 Şubat 2020 tarihinde yine Milas'ta TARİŞ fuar alanında düzenlenecek.

MİLAS'TA 2. EVLİLİK FUARI 5 / 9 ŞUBATTA YAPILACAK

            Expoline Fuarcılık tarafından düzenlenecek 2. Güney Ege Evlilik, Evlilik Hazırlıkları, Düğün, Çeyiz, Anne ve Bebbek Fuarı'nda bu yıl pek çok yeniliğin yer alacağını açıklayan Expoline Fuarcılık Yöneticisi Yavuz Hakbilir, Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer'i ziyaret ederek fuar hazırlıkları hakkında bilgi verdi. Geçen yıl ilk kez düzenlenmesine rağmen beklenenin üstünde ilgi gördüklerini belirten Yavuz Hakbilir, "Geçen yıl hem biz düzenleyen firma olarak, hem fuarda yer alan firmalar gördükleri ilgiden çok memnun kaldılar. Fuarda stant açan birçok firma, yıl içinde fuarda yaptıkları tanıtımın ne kadar etkili olduğunu gördüler. Bu nedenle şimdiden fuarda yer almak için başvuruda bulundular" diye konuştu. Fuarda daha çok Milaslı, yerli firmaların yer almasını arzu ettiklerini anlatan Yavuz Hakbilir, "Fuarlarımızda yerli firmalar ne kadar çok olursa biz o kadar memnun oluyoruz. Fuarların yaşaması için, kalıcı olması için ve yerel ekonominin daha da güçlü olması için bunu istiyoruz" dedi. Yavuz Hakbilir, fuarın düzenlenmesine verdiği destek nedeniyle MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer'e teşekkür etti.

            MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer de, Milas'ı bir fuarlar şehri yapmak istediklerini belirterek "Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı ile bu yola çıkmıştık, başarılı bir şekilde devam ediyor. Evlilik Fuarının da ikincisini yapacağız. Arada Yapı Fuarı da düzenlendi. Milas üretim ve üretim çeşitliliği bakımından önemli bir ilçe. Dolayısıyla Milas'ta daha çok fuarlar olmalı. MİTSO olarak biz de fuarlara destek olmak istiyoruz. Fuarlar nedeniyle ilçemize dışarıdan da pek çok kişi geliyor. Bu da ilçedeki sosyal yaşantıyı canlandırıyor ve yerel ekonomiye katkı sağlıyor. Milas halkı da fuarları seviyor" diye konuştu. Reşit Özer, fuarla ilgili Oda üyelerini de 2. Evlilik Fuarında stant açmaya davet etti.

Editör: Gülçin Erşen
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis