Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Milas’ta Holding sahibi ile 4 çalışanı gözaltında

Türkiye genelinde 43 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen ‘Dümen Operasyonu’ kapsamında Milas’ta holding sahibi ve 4 çalışanı gözaltına alındı.

Milas’ta Holding sahibi ile 4 çalışanı gözaltında

Yunus Erman Doğruyol/ ÖNDER Haber
Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Daire Başkanlığı’nın 43 ilde eş zamanlı yaptığı ‘Dümen Operasyonu’na Muğla KOM Şube Müdürlüğü de katıldı. Milas’ta da düzenlenen operasyon kapsamında holding sahibi olduğu öğrenilen İ.B. ile 4 çalışanı gözaltına alındı. Milas’ta suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, nitelikli dolandırıcılık suçlarından holding sahibi İ.B. ve çalışanları M.Y., E.T., E.T., D.U isimli şahıslar, polis ekipleri tarafından gözaltında tutuluyor.

Operasyon kapsamında Marmaris ilçesinde rüşvet suçundan da Marmaris Liman Başkanlığı’nda çalışan B.T., O.D., G.G. ile şahıslara aracılık eden A.Ö. ve H.Y. isimli şahıslar, Bodrum ilçesinde nitelikli dolandırıcılık, resmi belgede sahtecilik suçlarından rent a car işletmecisi A.D. isimli şahıs, Muğla Menteşe ilçesinde parada sahtecilik suçundan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nde öğrenci olan yabancı uyruklu F.O. isimli şahsın ilgili Cumhuriyet Savcılıklarından alınan kararlarla gözaltına alındı.

Operasyon kapsamında yapılan aramalarda; ruhsatsız tabanca ve çok sayıda mermi ile, dolandırılan kişilere ait kişisel verilerin, senetlerin, banka cüzdanlarının ayrıca rüşvet ve dolandırılan şahıslara ait ajandaların ele geçirildiği öğrenildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık